img

Ивана: Останах себе си през всички тези години (+ Какво е мнението й за Криско, Гери-Никол и Тита?)

/
/
/
391 Views
loading...
Ивана не прави компромиси със себе си. В специално интервю тя призна, че през всичките си години на сцената винаги е била вярна на себе си.

Поп-фолк изпълнителката признава, че държи на живите изпълнения и се чуди на колегите си, които използват плейбек, пише „България днес“. Според Ивана, последните песни в поп-фолка са „еднотипни“, заради стремежа на изпълнителите им да бъдат модерни. Певицата споделя, че в „истинския поп фолк“ трябва да има акустични инструменти.

„Такива песни са „Всички сме хора на този свят“, „Празник всеки ден“, „Шампанско и сълзи“. Те са в стилистиката на балканското звучене с акустични инструменти, на живи инструменти“.

Докато в дискотечния стил се набляга повече на дигиталните ефекти“, разяснява Ивана.

„Малко колеги останахме в този стил и си държим на живи инструменти, перкусии и ритмична секция. Харесвам големите формации и всичко да е на живо. Искам да пея, чудя се на колегите с тези плейбеци“, споделя поп-фолк изпълнителката и допълва, че според нея това е „неуважение към публиката“. „Пейте на живо, бе хора! Може и да е фалшиво, но душата излива цялата си емоция „, призовава Ивана колегите си.

Преди години поп-фолк изпълнителката се опитва да прави по-комерсиални песни, но вижда, че е по-добре да остане вярна на себе си. „Преди години правех опити да пея комерсиални неща. Тогава аранжорът ми Ленко Драганов каза:

„Ако вдигнеш тази тоналност, вече няма да си Ивана. Трябва да имаш топлина в гласа, а ти искаш да си като всички останали“. И аз останах себе си. Казах си – няма да правя нещо, което не харесвам, и няма да изневерявам на себе си, само да ме слушат в клубовете“, категорична е Ивана.

„Аз пея за емоциите на хората. И мога смело да кажа, че съм кралицата на частните партита“, смело завява изпълнителката. Тя признава също, че харесва хип-хоп изпълнителите като Гери-Никол, Криско и Тита, но това не е нейната музика.

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!