img

Ексклузивно! Пилот повдигна завесата на фамилия Шумахер и разкри нещо… странно!

/
/
/
1405 Views

Не казва, че е тъжен, но признава, че понякога му е трудно
Пилотът на Ferrari Chalange – Никлас Нилсен, разкри пред датския вестник „BT“ какво си е говорил с Шумахер. Но не с Михаел, а със сина му Мик. Най-великият пилот в историята на Формула 1 претърпя инцидент със ски и вече почти 5 години е подложен на лечение, а състоянието му е мистерия.

Нилсен разказа за чувствата на Мик. Странното е, че синът на Михаел признава, че не тъгувал толкова много, но изпитвал огромни трудности.

„Той не казва, че е тъжен. Просто понякога споделя, че му е трудно. Познавам го много добре – тих и спокоен човек, който е добър и открит с всички.

Състоянието на Михаел Шумахер е затворена тема. Никой не говори за това. Карам картинг с Ралф Шумахер и неговия екип и никой не говори за това. Може би Михаел се възстановява и ще се появи едва когато е напълно възстановен. Но е трудно да се каже“, разказа Нилсен.

Седемкратният световен шампион удари главата си при падане по време на ваканция във френските Алпи. Първоначално той бе в кома, премина през две животоспасяващи операции, а оттогава насам единствените официални информации са, че се е събудил и е под постоянно лекарско наблюдение в Швейцария.
Блиц Спорт

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook