img

5 неща, които мъжете МОГАТ, а жените НЕ – вижте ги!

/
/
/
1109 Views
Мъжете и жените са различни.

Дори понякога е трудно да намерим допирни точки между двата пола, но точно в това е магията, защото противоположностите се привличат. Затова най-добре е просто да приемем, че мъжете са от Марс, а жените от Венера и да живеем живота си по-леко. Вижте 5 неща, които мъжете правят, а жените не могат:

Сутрин изглеждат добре и без много усилия

Мъжете прекарват много по-малко време в изпълнение на сутрешните процедури за красота. Те не трябва да правят твърде много неща, докато придобият привлекателен външен вид. Те имат по-лесна за поддържане коса, дори брада, а жените прекарват по-голямата си част от времето си сутрин пред огледалото. Докато се гримират и си направят прическа, е минал поне половин час.

Х и Y хромозоми

Мъжете произвеждат и Х и Y хромозоми. X и Y хромозомите са отговорни за определяне на пола на индивида. Y хромозомата е важна за мъжкото развитие. Без нея не би имало бебета от мъжки пол.

Голи до кръста

Всички мъже могат да ходят голи до кръста. Разбира се, има и такива, които не изглеждат особено привлекателно голи до кръста. Жените обаче не могат да си позволят този лукс.

Свобода в тоалетната

Мъжете могат да ходят по малка нужда навсякъде, където пожелаят. Въпреки че бяха изобретени устройства за жени, които искат да приличат по това на мъжете, можем да се запитаме – струва ли си.

Право на глас

Живеем в епоха, в която правата и на двата пола са напълно равни и няма ограничение по пол. Но дори и днес има държави, в които жените нямат право на глас.

Източник: Girl.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook