img

Защо е по-добре да поръчате пътна помощ при проблеми на пътя?

/
/
/
963 Views

Повредата на автомобила винаги е неприятно. И е двойно неприятно, ако колата се е повредила по средата на пътя. Тази ситуация винаги смущава водача. И често човек се изгубва разум, какво да правим по-нататък: да се обади на теглич или техническа пътна помощ услуга?

Не е възможно да изтеглите автомобила сами. Например имате спукана гума и нямате резервна за да я подмените. Или колата ви има автоматична скоростна кутия и в момента не може да запали. Батерията ви се е изтощила, забравили сте да изключите светлините. В такива ситуации изборът възниква между теглещ камион и пътна помощ! Обаждайки се на пътна помощ, зареждайки акумулатора, нашият специалист ще ви помогне да стартирате дори дизелов двигател с голям работен обем на двигателя.

Когато използвате правилните услуги вие:

Спестявате време

В условията на задръствания по пътищата маневреният лек автомобил ще стигне до вас много по-бързо. Ако имате възможност и желание да отложите пътуването (например колата не е запалила сутринта и е останала до къщата), нашият специалист по ремонт и диагностика ще стигне до определеното място в удобно за вас време.

Спестявате пари

Техническата помощ на пътя включва диагностика на неизправността и, ако е възможно, нейното отстраняване. И в 95% от случаите повредата всъщност се отстранява на място. В такава ситуация плащате само за смяна на мястото на ремонт.

Идването на точният специалист гарантира поне точна и професионална автодиагностика. Ако автомобилът не може да бъде ремонтиран на място, тогава се извозва  до сервиз. Знаейки причината за повредата, можете просто да се обадите, за да намерите най-близкия автомобилен сервиз, който не само се занимава с подобен ремонт, но и го прави на минимална цена.

Квалифицирана техническа помощ по пътя за София от фирма Найденови Ауто ЕООД – лицензирана с млад и коректен екип.

Коректната пътна помощ се извършва от специалисти по диагностика и ремонт на автомобил, които са висококвалифицирани и имат богат опит. Всичко това ви позволява бързо да откриете и отстраните неизправността.

Ако колата ви се повреди на пътя и искате да се свържете с точни и  компетентни специалисти за пътна помощ и репатрак услуги, се уверете първо, че имат нужните разрешителни за извършване на такива дейности.

Нашите диагностици работят с почти всички немски, японски, корейски, френски, шведски, американски, китайски и руски автомобили.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook