img

Вижте кошмарните съобщения на родилката Ренета, броени часове преди да почине!

/
/
/
568 Views
loading...
Всички ребра ме болят… Почнах да не мога да дишам… Скачаха отгоре ми… Ужасно ме боли…

Мн кръв тече… Мн тежко беше…

Всичко това са думи, изречени не от устата на починалата родилка Ренета, но написани до най-добрата й приятелка. Думи, които са красноречиво свидетелство за това как тя е излязла от раждането – травмирана и с изключителни болки.

Думи, които не доказват, че случилото се е причина за смъртта й, но думи, които показват ясното разминаване между твърденията на болницата и тези на Ренета. Всичките тези съобщения са предоставени на сайта „Майко мила“ от близките на Ренета с надеждата да допринесат за изясняването на случая, за постигането на максимална прозрачност, както и за провеждането на обективна и независима аутопсия.

В момента тялото на Ренета се намира в болницата в Стара Загора, където ще бъде извършена аутопсия, чиито резултати ще се готови до две седмици. Припомняме ви, че 33-годишната жена почина на 16 август, в болницата в Сливен, ден след раждането на дъщеричката й – Мария.

Бебето също е с увреждане – пареза на дясната ръка и хематом на главата. Скоро ще бъде преместено в София за рехабилитация.

А ние чакаме! Чакаме истината за смъртта на Ренета?

Източник: Днес.бг

Родилката Ренета чат

Починалата Ренета съобщения

Истината за родилката Ренета

Починалата Ренета

Скандален чат разкрива истината

Истината за Ренета

Коментирай чрез Фейсбук
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!