img

Ученички от Полша идват тук на се*с лагер! Въртят френска любов наред за 20 еврака! Разврат на килограм!

/
/
/
2051 Views

Ученички продават любов край хотелите по цени от 20 до 50 евро.

„Милувки 20 евро, полов акт – 50 евро“ – с такава тарифа-цитат излиза полското издание на „Нюзуик“ в репортаж за летните лагери на полските тийнейджъри, които през ваканцията пътуват организирано предимно до България. Очеркът е продължение на „Содом и България“, разказ за нравите на 15-16-годишните ученици по време на черноморските почивки.

Работата в България изправя косата на Малгожата, харцерка или по нашему скаут с дългогодишен опит, която през лятото пътува с ученици на летни лагери като възпитател или ръководител. През тази година пани Малгожата е на Златни пясъци и всяка вечер на всеки два часа си събира групата и проверява подопечните си дали са трезви.

Групата тъкмо трябва да ходи на дискотека, пред дискотеката царят шум и хаос. Група младежи от спортния лагер са се качили на неработещия кран за бънджи скокове, всички са пияни, повръщат отгоре, а отдолу деца им ръкопляскат.

Малгожата иска да се обади в полицията, но ръководителят на спортната група я укротява: „Не се месете, това не е вашият лагер!“

Пред „Нюзуик“ жената решава да се намеси във всички лагери накуп и да разкаже за дивите оргии на гимназистите и най-вече за това, че възпитателите, туристическите агенции и родителите сякаш предпочитат да не знаят за случващото се.

В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа. Пани Малгожата си наглася будилника и в два през нощта е на брега.

Прибира обратно 150 деца, не само от нейната група. „На дискотеките пият, наливат си водка в колата, имат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохол и не мога да ги изловя“. – признава възпитателката. Случвало се е преди в Слънчев бряг да прибере на учениците бирата, но ръководителят да върне бутилките обратно.

Защо? Нито едно туристическо бюро не иска да се разчуе, че ограничава поведението на лагерниците, защото никой няма да иска да отиде на почивка с тях, ще загубят клиенти.

Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри твърдят, че възрастта не е пречка за да им налеят алкохол в българските дискотеки.

Резиденти на полски туристически бюра признават пред „Монитор“, че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и… на ракия.

Шоуто започва още с тръгването от Полша. 15-годишна ученичка запалва цигара в автобуса. Шофьорът отбива и моли да я изгаси. На момичето не му дреме. Екскурзоводката Алдона, която има 10-годишен стаж в бранша използва трик – звъни на високоговорител на 112 и се свързва с пожарната.

Обяснява какво се случва, дежурният в пожарната бързо се ориентира и блъфира, че заради пожарна опасност сега ще изпрати екип и родителите на момичето ще трябва да платят 20 хиляди евро за покриване на разходите за акцията. Останалите деца я карат да изгаси, за да не им разваля почивката.

След границата всички спирачки на децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет „Сексуално възпитание“. Двама пича се хващат на бас, че ще обезчестят поне няколко съученички.

Спят заедно, играят на бутилка, понякога свършват без секс само опипване и целувки. Хит са общите душове. От няколко години е модерно да се разхождаш гол/гола из хотела.

Или пък да си с мини без бельо и да седнеш предизвикателно. „Не сядай така!“ – направила веднъж забележка пани Малгожата. „А кво, завиждате ли ми?“ – отвърнала девойката.

Според „Нюзуик“ и пани Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстяване на клиенти. По време на лагерите послушните гимназистки печелят пари със секс.

Източник: Дунавмост

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook