img

Топастролог посочи кога ще започне новата световна финансова криза

/
/
/
499 Views

Почти всички финансови кризи обикновено имат връзка и започват в САЩ, заявява украинският астролог Влад Рос, научи trg.

Според неговите думи, такива кризи се случват винаги през годините на най-ниската активност на Слънцето и сега наближаваме такъв период, съобщават световните издания, цитирани от Блиц. „Пикът на намалението на слънчевата активност ще бъде в края на 2019 г. и началото на 2020 г. Цикълът на слънчевата активност е 11 години. Точно преди 11 години, през 2008 г., избухна последната мащабна глобална финансова криза. Процесът тогава започна на 6 октомври, когато имаше ретрограден Меркурий и много планети бяха във Везни и Скорпион “, казва Рос.

Астрологът припомня и за „черния понеделник“ на 19 октомври 1987 г. „Веднага след като Меркурий стана ретрограден, пазарите на ценни книжа се сринаха. И това също е бил период на ниска слънчева активност. 1997-1998 г. също бяха период на ниска слънчева активност, като тогава източните пазари се сринаха. Основният удар падна върху Индонезия, Виетнам, Тайланд, Хонконг и т.н. “, обяснява експертът.

„Тя вече започна да намалява, но ще стане най-малка през следващата година. Това предполага, че неизбежно ще се сблъскаме с нова финансова криза. Обикновено кризата започва, когато планетите навлизат в знака на Скорпион – знак на разрушение, а Меркурий става ретрограден на 31 октомври (Меркурий винаги символизира финанси, ценни книжа).

Следователно, според моите прогнози, нас ни чака „черен понеделник“, или „черен вторник“ на 4 или 5 ноември. Именно в тези дни пазарите на ценни книжа могат да претърпят крах“, предсказва той. Според прогнозата на Рос, този път кризата ще засегне САЩ в по-малка степен.

 новата световна финансова криза

Астрологът Влад Рос

„Като цяло, Америка се разтърсва от криза веднъж на 22 години. Според моите прогнози, голяма криза ще има в САЩ през 2030-те години. В резултат на тази криза САЩ може да рухнат като основна финансова система, а доларът може да се обезцени. Подобна трудна ситуация възниква на Изток всеки 20 години. Сатурн и Плутон се съединяват през ноември тази година в знака на Козирог, който е свързан с Китай.

Въз основа на това може да се прогнозира, че в този момент пазарите ще се сринат на изток, предимно в Китай. Така че американските санкции срещу Китай може да засегнат цялата световна икономика и вълната на новата финансова криза ще започне именно в Китай като ще се разпространи в целия свят. Сатурн е символ на замръзване, застой, Плутон е символ на световната ситуация „, отбелязва експертът.

„Много валути ще се сринат. Като цяло през ноември тази година или през март 2020 г. ще избухне нова финансова криза, която ще започне от Китай. Пазарният крах в Китай може да се случи през втората половина на февруари и март, когато Меркурий ще започне своето ретроградно движение. Така че, световната финансова криза е неизбежна „, обобщава астрологът Влад Рос.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook