img

Шокиращ обрат около масовото убийство, което потресе цяла Германия!

/
/
/
926 Views

Прокуратурата на Германия смята, че мистериозният случай с откритите в къща за гости в южния германски град Пасау трупове е свързан с масово самоубийство, научи ТРГ

Няма причина да се подозира четвърти човек да е замесен в инцидента с 53-годишния мъж и две жени, на 33 и 30 г., поясни говорител на прокуратурата в Пасау.

Следователите смятат, че става въпрос за убийство, извършено по молба на жертвите, или за самоубийство. Полицията не е открила следи от борба по телата на жертвите. В стаята са били открити три арбалета и множество стрели.

Аутопсията показва, че 53-годишният мъж и 33-годишната жена, които са намерени в леглото, хванати за ръце, са убити със стрели в сърцето. В телата им са открити още следи, но те са били изстреляни след смъртта им. По-младата жена е открита мъртва на пода с една стрела във врата. Говорителят на прокуратурата поясни, че изглежда по-младата жена първо е убила другите двама преди да обърне арбалета към себе си. Може да е случай на масово самоубийство, поясни представителят.

На място са открити завещанията на трите жертви.

По време на разследването полицията откри телата на още две жени в град Витинген в северната провинция Долна Саксония. Полицията все още не може да установи дали двата случая са свързани помежду си.

Полицията поясни, че сега се установява самоличността на 19-годишната и 35-годишната жена. Те са открити в апартамента на 30-годишната жена, която се е самоубила в Пасау. 35-годишната жена, учителка в начално училище, е била партньорка на 30-годишната жена. Не е ясно каква е връзката на 19-годишната с другите две жени.

За разлика от Пасау, във Витинген служителите на реда не са открили арбалет и стрели. Причините за смъртта на двете жени от Витинген все още не са установени.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

1 Коментари

  1. Така е, защото, „новият световен ред“ – съюз от йезуитите, илюминатите, масоните, тампилиерите и т.н.т са продали душите си на дявола за власт, богатство и слава. И тяхната цел е със всички средства да унищожава чивечеството: чрез ваксини, чрез манипулация чрез медиите ипо всякакъв начин. Смъртта на много хора изглежда като самоубийство, но не е и в много от случаите няма да може да се докаже. Единственото спасение и избавление е покаяние, пост и молитва пред Всевишния Бог.

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook