img

По стъпките на баща си: Синът на Мишо Шамара с голям пробив в Ел Ей!

/
/
/
690 Views

Синът на Мишо Шамара наскоро записа дует и с една от изгряващите звезди в Ел Ей – Янг Спаз.

Лил Ша, както е сценичният псевдоним на Биг Ша, сам си пише песните. Наскоро записа дует и с една от изгряващите звезди в Ел Ей – Янг Спаз. Музикалният тандем излезе на пазара в края на 2018 г., като за 2 месеца събира 50 000 гледания в мрежата, видя ТРГ.

Лил Ша работи неуморно и преди дни пусна още две авторски песни, които се разпространяват в най-големите платформи за музика в света и набират все повече популярност.

За бъдещите планове на сина си, Шамара разкри, че мисли да го изпрати да чиракува в някое от най-големите студия в града, където основно знаменитости записват траковете си.

Неколкократно Шамара казва, че се труди много, за да постигне целите си и не се спира пред нищо. За да успее да отвори собствено студио, той без притеснение работи като шофьор.

Талантът на Лил Ша се е проявил още докато е бил на 5-годишна възраст и на Празника на детето е изпълнил куплет от песен на баща си, от времето на „Гумени глави“. Първата си песен „Аз съм Lil Sha“ записа едва на 7-годишна възраст, като тя се превърна в истински фурор сред онлайн потребителите.

Вижте новото му парче:

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook