img

11-годишната щерка на Анджелина Джоли иска да си сменя пола и стана като момче – вижте я (снимки)

/
/
/
2905 Views

Шайло на Анджелина Джоли все повече заприличва на момче. Дъщерята на актрисата е само на 11 години, но явно е решила, че не иска да бъде част от женската половина на света.

Двете заминаха за Африка, където Анджи откри нов зооприют. И посети леопардчето Шайло, което осинови преди няколко години, когато отново бе на посещение там.
Актрисата изненада всички с преобразения си вид, както и с широките дрехи, зад които бе скрила фигурата си. По-голям интерес обаче предизвика дъщеря й Шайло, която изглеждаше неузнаваема.

Шайло на Джоли11-годишното момиченце все по-често е в устите на таблоидите заради желанието си да бъде мъж.

Тя от години отказва да носи рокли и се облича с панталони, рита топка, освен това се подстригва като момче. Последните слухове дори гласят, че актрисата и Брад Пит са дали съгласието си дъщеря им да стане момче. Шайло дори взима хормони, за да може през пубертета по-лесно да премине през този процес. И да си смени пола.

Дъщерята на Анджелина ДжолиМиналата седмица двете демонстрираха и първите резултати от промяната. Анджелина Джоли отпътува за Намибия за откриването на убежище за диви животни, което носи името на дъщеря й Шайло, „Shiloh Wildlife Sanctuary“.

Приютът основно се грижи за слонове и носорози, които са жертви на лов и тормоз.

„Лицето й светна, когато видя приюта за първи път. Името е изненада и за нея и тя е щастлива. Шайло и нейните братя и сестри се движеха много тихо, защото новоприетите слонове все още се адаптират“ — заяви анонимен източник пред People.

11-годишната Шайло11-годишната Шайло е родена в град Свакопмунд, затова има и специална връзка с африканската държава. Джоли и Шайло посетиха и леопард на име Шайло, който известната актриса осинови.
За първи път тя го срещна през 2015 г., когато леопардът е бебе. Но сега тя е щастлива, че той е здрав и толкова пораснал.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook