img

Нови, смразяващи кръвта разкрития, за произхода на Сакскобургготите

/
/
/
772 Views

Има определени кралски клозети, които не могат повече да да прикриват скелетите, които определени могъщи сили се опитват да скрият завинаги.

Насред бурята от оруелска дезинформация, която формира настоящия свят, горе стана долу, бялото стана черно, а доброто зло.

Въпреки факта, че злините на нацизма бяха победени основно чрез жертвите на руснаците през Втората световна война, все популярно стана да се налага заблудата, че истинският злодей на великата война е бил Сталин. И въпреки факта, че нереформираните нацисти са абсорбирани в разузнавателната машина от Студената война, наречена Пет очи, раждайки вторите и третите поколения нацисти в Украйна днес, на нас ни се казва продължително, че Украйна е храм на свободата и фар на демокрацията, на чиято територия трябва да рискуваме с подпалването на света с ядрен огън, за да я защитим.

Следователно е глътка свеж въздох, когато неудобните истини имат шанс да напуснат пиянската илюзия, наложена от оруелските говорители, която заразява настоящия цайтгайст.

Една такава истина, която ще излезе на бял ден е признанието на мейнстрийм медиите, че катастрофалният лаптоп на Хънтър Байдън и всичките му скандални съдържания, са истински. Тези разкрития принудиха американците да се изправят срещу факта, че настоящият президент на САЩ директно е печелил от системата на подкупи и корупция, която е съблюдавал в качеството си на вицекрал на инфестираната с нацисти Украйна по времето на Барак Обама.

Разкритието за краля-нацист по Channel 4

Друго експлозивно разкритие, което изпрати вълни от шок из западния цайтгайст през последните дни беше документалният филм по британския Channel 4, наречен „Едуард VIII: Кралят-предател на Британия“.

Този филм, базиран на книгата, която скоро ще излезе на историка Андрю Лоуни, използва декласифицирани доклади от Кралските архиви, за да разкаже историята за нацисткия крал на Великобритания Едуард VIII, който не само е желаел нацистка победа през ВСВ, но и активно е работел за горепосочената цел от момента, когато е принуден да абдикира от трона през 1936 (уж за да се ожени за американската разведена жена Уолис Симпсън), през най-мрачните дни на самата война.

Както документалният филм доказва, учейки младата си племенница Елизабет II как да дава „Зиг Хайл“ поздрав, не е бил единственият му танц с нацизма.

ВИДЕО С НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ НА КРАЛИЦАТА:

Докато е в изгнание в Португалия, където кралският представител се свързва с елита на Германия, документалният филм цитира дипломатически кабели, изпратени от Едуард до германски представители, настоявайки нацистите да бомбардират безмилостно Англия, за да я подчинят през 1940 година, насърчавайки смъртта на милиони невинни цивилни.

Филмът също така цитира малко известна реч, където Едуард призовава за капитулацията на Британия пред нацистите през 1939 година, който призив BBC отказват да пуснат.

Дори след като е изпратен на Бахамите от имперски представители, които решават, че е по-добре да приспят своя Франкенщайн, вместо да продължат с по-ранните си планове за фашистки Нов световен ред, нацистът аристократ праща на представители на Хитлер съобщения, индикирайки желанието си да се върне в Европа, когато е нужно, за да заеме полагащото му се място на трона като арийски крал.

Отвъд филма: Още връзките на Уиндзорите

Отвъд случая на Едуард VIII, има много други срамни нацистки връзки на династията Уиндзор (известна по-рано като Сакс-Кобург-Гота), които филмът не успява да спомене, някои от които намесват покойният принц-консорт Филип Маунтбатънски (херцогът на Единбург) директно.

Всичките три сестри на херцога на Единбург са омъжени за нацистки принцове, а съпругът на една от тях (София) е офицер от Вафен СС с ранга на оберфюрер.

Съпругът на сестрата на Филип София, принц Кристофър фон Хесе-Касел е началник на Forschungsamt (директората за научни изследвания) – специална разузнавателна операция, водена лично от Херман Гьоринг. Той също така е и щандартенфюрер от СС в личния щаб на Хайнрих Химлер.

Четиримата зетьове на принц Филип, с които той живее все стават високопоставени представители на Нацистката партия.

Самият Филип продължава семейната традиция, като първо получава образование по нацистка учебна програма, фокусирана на евгениката през 1930-те, а по-късно основава Световният фонд за дивата природа (WWF) заедно с някогашния член на Нацистката партия принц Бернард от Холандия – дългогодишен евгеник и основател на Билдербегрската група през 1961 година.

Към Филип и Бернард се присъединява сър Джулиън Хъксли (тогава президент на Евгеническото общество на Британия), като съосновател на WWF. В интервю през 1988 година с Deutsche Press Agentur, принц Филип обявява желанието си да се върне в следващия си живот като смъртоносен вирус, който да помогне с решаване на „свръхнаселеността“.

Във връзка с тази вирулентна концепция за намаляване на населението, струва си да разгледаме житейската работа и думи на един прочут вицепрезидент на WWF в периода 1978-1981 на име Морис Стронг, който служи директно при принц Филип, който тогава е действащ президент на организацията.

Стронг е съосновател на Световния икономически форму заедно с Клаус Шмаб през 1971 година и председателства конференцията на ООН за популацията в 1972 и по-късното й продължение през 1992 в Рио де Жанейро, докато сменя поредица от постове като президент на Световната банка, автор на Earth Charter, основател на Агенцията за защита на околната среда на ООН и архитект на Адженда 21 (наскоро преименувана на Адженда 2030).

През май, 1990, в интервю за списание WEST, СТронг дискутира среща в Давос и казва:

„Ами, ако една малка група световни лидери решат, че основният риск за Земята идва от действията на богатите страни? И ако светът трбява да оцелее, то тези богати страни трябва да подпишат споразумение, за да намалят влиянието си върху околната среда. Ще го направят ли?“

„Заключението на групата е: „Не“. Богатите страни няма да го направят. Те няма да се променят. И така, за да се спаси планетата, групата решава: Не е ли единствената надежда за планетата индустриализираната цивилизация да се срине? Не е ли нашата отговорност да направим това?“, теоретизира той.

Принц Филип изразява сходни мизантропски идеи, когато се оплаква от човешкия зоопарк:

„Не можеш да държиш голямо стадо от овце, ако си неспособен да го храниш. С други думи, консервацията може да наложи умъртвяване, за да се държи баланса между относителния брой на всички видове в даден хабитат.“

„Разбирам, че това е много пипкава тема, но е факт, че човечеството е част от живия свят. Всеки акър земя, който се култивира означава още един акър, който е загубен от дивите видове“, казва съпругът на кралицата.

Притеснителният случай с принц Чарлз

Макар че Филип умира през 2021 година, неговият син и наследник на трона взима присърце мисията на баща си за намаляване на световното население чрез ръководната си роля в редица консервационистки организации, както и като патрон на сега закрития Liverpool Care Pathway, за който се оказва, че е евтанизирал по 60,000 британски граждани годишно, без тяхното съгласие между 2001 и 2013.

През своите 18 години съществуване, LCP принуждава стотици доставчици на здравни услуги да приспят милиони болни и възрастни (и скъпоструващи) пациенти, без тяхното съгласие, което води до принудителна дехидратация и морфинови дози за акселерацията на смъртни случаи, въпреки факта, че животоспасяващо третиране съществува.

През юни 2020 година, принц Чарлз съосновава инициативата за Велико зануляване на Световния икономически форум заедно с колегата си Клаус Шваб, за да се възползва от „екзистенциалната двойна криза“ – на климатични промени и пандемията, които радикално променят глобалното поведение и икономическите системи.

Отвъд сладките думи, използвани от милиардерите в Давос за обединение на човечеството с цел спасяване на планетата, фактът е, че тези „зелени“ реформи, които се придържат към устойчивата енергия, орязване на въглеродните емисии и хранителни реформи, които виждаме например в политиката на ЕС „От ферма до вилица“, ще резултират в мащаб на смъртността, който може да накара дори Хитлер да се изчерви.

Нацистката връзка на кралското семейство и лоялните им менажери повдига въпрос. Защо не стана известно продължаването на доктрината на нацистката евгеника под формата на евтаназия и движения за нулев растеж? Какъв вид свят е този, в който живеем, че такива ужасни факти да не са всеобщо знание?

Системата на Тайния кралски съвет

Надявам се, че вече става ясно, че Британската империя и аспирациите й за контрол на населението никога не са приключвали с прекратяването на проекта „Хитлер“ през 1945 година.

Надявам се да става също ясно, че империята никога не е била нация на Великобритания, парламента или народите й.

Истинската империя винаги е била финансова олигархия, която се е използвала от огромна мрежа на властови структури, за да напредва интересите на европейската аристокрация.

Настоящият епицентър на властта са англо-холандските монархии (известни още като Извори на всички почести). Това е властта, която контролира Билдербергската група, по-младшият й апанаж Световният икономически форум, и която движи американската политика чрез базирания в Ню Йорк Съвет за външни отношения (американската версия на Чатъм Хаус), наречен от Хилари Клинтън „корабът-майка“.

Чатъм Хаус е друго име за Кралския институт за международни отношения (RIIA), основан през 1919 година от водещите членове на Движението на кръглата маса, който създава и Съвета за външни отношения, за да насърчава евгениката и единно световно правителство под властта на Лигата на нациите.

Американският клон получава това си име (Съвет за външни отношения), за да се избегнат алюзиите с британската терминология, поради вроденото американско недоверие към британските интриги. Канадските и австралийски клонове са стартирани през 1928 и се движат, съвсем типично, от обучени в Оксфорд агенти. В случая на САЩ настоящият президент на Съвета за външни отношения Ричард Хаас е завършил Оксфорд през 1978 година.

Именно членът на Чатъм Хаус, лорд Лотиън е отговорен за това, че през 1937 Хитлер полага концепцията си за англо-германски Нов световен ред, казвайки:

„Германия, Англия, Франция, Италия, Америка и Скандинавия….. трябва да достигнат до споразумение, според което техните граждани няма да имат право да помагат на индустриализацията на страни като Китай или Индия. Самоубийствено е да се насърчава установяването в земеделските страни на Азия, на манифактурни индустрии“.

Всеки технократ, който прокарва „Да построим света по-добре“ като схема или като „Глобална нова зелена сделка“, може да каже днес същото.

Днес канадският Институт за външни отношения е преименуван на Канадски съвет за външни отношения (CIC). CIC се председателствува от обучения в Оксфорд специалист по смяна на режими Бен Розуел, който е работил тясно със съветника от Тайния съвет Кристия Фрийланд в опит за сваляне на правителството на Николас Мадуро в полза на пионката на Световния икономически форум Хуан Гуайдо.

Ключов стълб в контрола над колониите на англо-холандското влияние си остава системата на Тайния съвет, която е центрирана в Британия, но има вторични клонове в избрани страни от Британската общност.

Именно по тази система нископоставени оператори се налагат като заместник-министри, членове на борда на Хазната, избрани комисии и други граждански служители. Други ключови служители менажират обществените и частни интереси на Короната.

Всички членове на кабинета стават и съветници в Тайния съвет, а съветниците там се заклеват във вярност на кралицата, включително и полагайки клетви да пазят в тайна нещата, които се говорят на тези срещи.

Странни неща за стожерите на „базирания на свобода и демократични правила ред“.

Както ни припомня документалният филм на канал 4, има определени кралски клозети, които не могат повече да крият скелетите, които определени сили искат да запазят завинаги скрити.

Неуспехът на западната цивилизация да отхвърли оруелския новинарски наратив и други изкривявания на истината резултира в екзистенциално напрежение, което ще бъде разрешено по един или друг начин.

Това означава, че анти-човешкото наследство на Хитлер, принц Едуард, принц Филип и други кралски нацисти от миналото и настоящето, ще тласка човечеството в нова Мрачна епоха, или пък че ние ще се освободим от съня си и ще потърсим по-достойна съдба. Остава да видим.

Източник: pogled.info

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook