img

Необикновен чакръкчия от Стара Загора върши чудеса

/
/
/
6819 Views

Съвременната медицина ги отрича, бабите и дядовците обаче се кълнат в тях, припомня  trg

Съюзници са им и тези на които е помогнато. На никого не е чуждо чувството да се превива от болка, без сили да стане от леглото и да се върне към нормалния си живот. Схващания, прищипани нерви, кошмарни бодежи в кръста, дископатии, а срещу тях с голи ръце се изправя чакръкчията. Въпреки големият брой масажисти, кинезитерапевти и ортопеди, мнозина продължават да търсят спасение при народни лечители. Самозванци много, но има истински майстори, които знаят всички тънкости на чакръкчийството. Нагледен пример е бившия републикански шампион по акробатика Зефир от Стара Загора, който е от хората които не обичат показността. Няма и тарифа за сеанс, нищо че помага на малки и големи. И знае как и къде да пипне. Умения които ги е имал още като състезател, надградил ги е, а предимство е и наследствения фактор при него. Това конкретизрат хора на които е помогнал чакръкчията, с днешна дата пенсионер и живущ до парк Бедечка в едноименния квартал.

Умее до съвършенство тайните на чакрите или още енергийните възли в тялото, разположени в определени точки. Зефир лекува именно на базата на тези енергийни центрове. Търсен включително от жени след раждане, заради настъпили или неотшумели неразположения от различен характер.

Чакръкчийството всъщност предшества мануалната терапия, ортопедията, травматологията, хипопрактиката, кинезитерапията. С течение на времето обаче се появяват все повече практикуващи лечители в тази посока, което подбужда съмнението, че някои от тях са шарлатани и хората гледат с недоверие на този алтернативен вариант на медицината. Ето защо е важно да сте добре информирани, преди да се оставите в ръцете на чакръкчия. Добрата новина е, че някои от тях са помогнали на толкова много хора и са направили невъзможното, че репутацията им се носи от уста на уста, без да имат нужда от лъскава реклама на билборд.

Добрият пример е скачен съд с този господин към който прииждат често от цялата страна. Предимно живущи по протежението на АМ Тракия. Има и телефон, и който иска, го намира без проблеми. Добре е да стане връзката с общ познат защото имало случаи когато отказва. Неописуем наплив е бил налице например вчера когато в региона се отбеляза тържеството годишнината от Шипченската епопея. Част от гостите в Старозагорско са искали да го посетят, но са нямали предварително записан час или обаждане поне от общ познат. Снимка негова умишлено не се публикува тук, защото този материал не е съгласуван с него и е напълно импровизиран по молба на хора на които е помогнал. Всеки от тях с различна професия.

Източник: uniconbg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook