img

Коко Каменаров кара като луд и след присъдата, бившият шеф на БНТ едва не блъсна репортери

/
/
/
299 Views

Бившият шеф на Българската национална телевизия – Константин Каменаров, си позволява да шофира като луд по тесните софийски улички само броени месеци след като бе осъден, че е седнал пиян зад волана. Преди дни той едва не блъсна репортери насред центъра на столицата, научи ТРГ

Вместо да се опита да бъде по-внимателен на пътя, Коко Каменаров явно продължава шофьорските си занимания в същия дух, както преди да получи своята присъда. Той бе забелязан наскоро от репортери на „Уикенд” на метри от столичния храм „Св. Александър Невски”, в съвсем тясна уличка, по която рядко минават автомобили. Бившият шеф на БНТ обаче не само че беше навлязъл в нея, но и си бе позволил такава скорост, че въздухът около колата му свистеше.

Тя буквално изникна от нищото на кръстовището на въпросната улица с по-голямата – „Г. С. Раковски”, точно преди хората на нашият вестник да пресекат. Забелязвайки в последния момент, че някой седи на ъгъла, Каменаров рязко наби спирачки, проявявайки се в крайна сметка като джентълмен на пътя. С очевидно отигран жест той даде знак на пресичащите, че могат да мине спокойно. След като обаче репортерите пресякоха „Раковска”, Каменаров отново натисна газта и продължи пътя си с предишния устрем, бясна скорост и свистене около колата.

Не е ясно дали е пил „Златен корен” в този ден, но поне изглеждаше трезвен…

Правеше впечатление, че бившият шеф на БНТ е зад волана на автомобил, който повечето хора приемат като женски. Това не беше джипът, с който той е забелязван да се придвижва в последните години. „Сигурно е взел колата на жена си. Нищо чудно да е ударил своята, ако кара така през цялото време”, коментираха очевидци на ситуацията с рязкото спиране.

През април съпругът на Радина Червенова бе окончателно признат за виновен по обвинение за шофиране с 1,6 промила алкохол в кръвта. Той получи година и три месеца лишаване от свобода, условно, и 600 лева глоба, като също така му се наложи да напусне директорското място в БНТ. Нарушението е от юни 2016 г., когато Каменаров все още не беше шеф на телевизията. По закон обаче хора, които са осъждани, нямат право да заемат тази позиция, затова той подаде оставка.

Това не са единствените нарушения на пътя на бившия телевизионер. Неговите съседи от години се оплакват, че паркира на тротоара. Те изпробвали всевъзможни начини да го накарат да намери по-подходящо място за тази цел, но Каменаров не се впечатлил от протестите им и продължавал да спира там, където е удобно само на него.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook