img

Прочутият специалист Олег Торсунов: Яжте джинджифил и куркума по 4 пъти на ден

/
/
/
845 Views

„Вирусът, който сe разпространява по света, наистина е опасен. Опасността е в това, че той ограничава възможността на организма да се съпротивлява на бактериалната бронхопневмония.“ 

Това заяви на лекция прочутият в цял свят Олег Генадиевич Торсунов, кандидат на медицинските науки и автор на уникални оздравителни методи, научи ТРГ.

„Самият вирус не убива човека, убиват го бактериите, които се размножават в организма след заразата. При това тези бактерии могат да се размножават много бързо. Например, сяда човек в самолета, заразен е преди 7 дни, инфекцията е преминала в бактериалния си период. За три часа полет той може да получи оток на белите дробове. Но аз пътувам в самолетите дори без маска, тъй като винаги нося в себе си джинджифил“, заяви още специалистът.

„Имам добра новина за вас. Този вирус се лекува лесно с отвара от джинджифил и куркума. Ако пиете лека отвара от малки парченца от корен на куркума или джинджифил с мед, никога няма да се разболеете“, допълни лекторът, след като помоли неговите асистенти да раздадат джинджифил на хората в залата. Торсунов им гарантира, че дори клечката, на която са прикрепени парченцата джинджифил, по някакъв начин да е замърсена, джинджифилът ще унищожи заразата.

„Смъртността от този вирус е 5 процента. 5 от 100 души умират, а 10 от 100 се намират в тежко състояние, разясни Торсунов.

Ето, вие сега смучете джинджифила и нямате никакви шансове да се разболеете“, сподели още той. „Яжте го по три пъти на ден, държи по 3-4 часа. Новият вирус не понася джинджифила. Когато става дума за малко дете, може продуктът да се смеси с топла вода с мед, за да не му е толкова люто. Може да направите и толкова рядка концентрация, че детето изобщо да не усети вкуса на джинджифила.

Ако вече сте се разболели от вирусна инфекция, завържете за китката на лявата си ръка и за глезена на левия си крак малки парченца джинджифил в парче мек плат. Това ще подейства даже още по-силно, отколкото ако само го смучете през устата. Тези компреси действат 24 часа. Дори да сте използвали сушен джинджифил или даже на прах. Този метод може да се прилага и за профилактика, но ще предизвика леко напрежение в организма. Това е силна рефлектотерапия.

Дълги години лекувам вирусни инфекции с един съвсем недълъг списък от продукти: джинджифил, куркума, борови клончета, клончета от пихта (сибирска ела), жълта горчица, бял пипер“, обясни още Торсунов.

ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook