img

Какво означава да ти се присъни сняг

/
/
/
156 Views

Ако сънуваш, че вали сняг не тогава, когато трябва/в неподходящ сезон/ – не е на хубаво,вещае неприятности и катаклизми.

Видиш ли преспи от сняг – означава тъга и мъка на душата ти.

Паднеш ли върху снега – късметът ще ти изневери.

Чистиш ли сняг – пази се от болест.

Разхождаш ли се сред снегове – пази си здравето.

Ядеш ли сняг – ще се трудиш напразно.

Вали ли сняг, когато му е време /през зимния сезон/ – богата реколта и успех.

Ако видиш на сън през зимата да вали сняг – не е лошо, нормално е за сезона. Но ако видиш такъв сняг през друг сезон – за земеделците – плодородие, за военните – неуспех.

Ако сънуваш, че вали сняг – лека болест ще имаш.

Ако ти се присъни, че правиш снежни топки и се биеш с тях – глупави постъпки ще те занимават.

Сняг видиш ли насън, ще изникне допълнителна работа

Снегът насън предвещава богата реколта, но ако вали сняг през лятото-очаквай страшни природни катаклизми; ако сънуваш преспи от сняг-тъга ще те налегне; ако насън паднеш върху сняг-щастието в любовта ще ти изневери; бродиш ли насън из снежно пространство-неизвестност; ако чистиш сняг с лопата-чакай болест; ако ядеш сняг насън-правиш напразни усилия.

Сняг ако сънуваш, значи смях. Сняг без време – грозна работа. Сняг на големи преспи – ще те огорчат. Сняг с време ако сънуваш, че пада – плодородие. Сняг, че газиш – ще изпаднеш в затруднено положение. Сняг, че вали, ако сънуваш, ще прекараш лека болест. Сняг, че правиш на топки и се биеш с тях, ще те занимават с глупави постъпки. Сняг че те затисне, значи ще се притесниш много, но после ще се зарадваш. Сняг, че ядеш – значи да станеш от леглото си и да пиеш нещо малко.

Ако сънувате сняг – това известява грижи и мъка; ако вали сняг през лятото – очаквайте страшни природни катаклизми; ако е през зимата – плодородие; ако той е на преспи – ще ви налегне тъга; ако паднете на него – щастието в любовта ще ви изневери; ако бродите в снежно пространство – неизвестност; ако го чистите с лопата – очаква ви болест; ако го ядете – полагате напразни усилия; ако газите в него – ще изпаднете в затруднено положение; ако вали силно – ще прекарате лека болест; ако го правите на топки и се биете с тях – ще се заемете с глупави постъпки; ако той ви затисне – много ще се притесните, но после ще се зарадвате.

И накрая – присъни ли ни се сняг, сигурно наближава Коледа!

Марица

Коментирай чрез Фейсбук
loading...
Какво означава да ти се присъни сняг
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!