img

Джордж Клуни проговори за развода с Амал (Разделят ли се наистина?)

/
/
/
1380 Views

Джордж Клуни проговори за развода с Амал, узна trg.

Джордж Клуни проговори за развода с Амал. Последните дни из социалните мрежи активно се говори, че актьорът и адвокатката по човешки права са пред раздяла.

Преди дни Амал била забелязана в лондонски бар, където разпускала с приятелки. След като обърнала няколко питиета, юристката се оплакала, че никой вече не я взима на сериозно в работата й. Актьорската съпруга споделила още, че Джордж никога не е до нея, постоянно е зает, затова взела децата и напуснала дома им в Италия.

А как е оставила близнаците сами с бавачката, това е въпрос, който остава без коментар.

Истината се оказа доста по-различна. За „Сън“ Джордж Клуни заяви, че бракът му е съвсем наред, а историите определи като „пълни глупости“. През 2016 също се говореше, че със съпругата му са пред развод, а малко след това се сдобиха с близнаците Ела и Александър.

По всяка вероятност Амал си е взела малко отпуск от грижите за децата, тъй като двамата с Джордж живеят основно в английската провинция. Актьорът дори излезе в пенсия, за да се грижи за децата им, докато жена му работи. Ситуацията не се е променила и към днешна дата, а когато реши да снима, актьорът признава, че първо се допитва до съпругата си.

Джордж е категоричен, че с Амалса много щастливи. Те дори са приели да бъдат кръстници на новото кралско бебе, което Меган и Хари очакват. За перфектните отношения между двамата говори и факта, че преди няколко дни са били на поредното частно парти, давано от херцозите Съсекс.

Що се отнася до слуховете за развода, Джордж и Амал са едно от най-богатите семейства в света. Двамата имат общо състояние от над 500 милиона долара. Говори се, че двойката е решила да си осинови още две деца, а не да се развежда. И дори нещо повече — вече се подготвят за новите попълнения.

Източник: razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook