img

В Монтана е арестуван собственик на магазин, след като най-продаваната му пастърма е направенa от човешко месо

/
/
/
2452 Views

72-годишният Шеп Арнолд е арестуван за продажба на суха пастърма от човешко месо в собствения си магазин „Изкушенията на Шеп“. Е, не всички изкушения са били добри!

Арнолд управлява магазина си през последните 35 години и с течение на времето специалитетът му „Пастърмата на ШЕП“,се превърнала в най-вкусният и търсен продукт в целият щат Монтана.Всеки, които имал възможност да посети магазинчето в град Бют,си тръгвал от там с парче от Пастърмата на Шеп.

Случило се така, че изпълнителен директор от Jack Link’s Beef Jerky отседнал в Бют за семейно събитие. Той реши да закупи така хвалената пастърма,за да разбере каква от подправките от тайната рецепта прави толкова специално, сухото месо.

Когато изпълнителният директор се върнал на работа в Jack Link’s Beef Jerky, той дал част от месото в лабораторията в неговата фабрика, да проведат тестове с надеждата да дешифрират какви съставки Арнолд използва за неговият деликатес. Това, което открили било потресаващо!Месото не било от крава, а от ЧОВЕК! Потресени изпратили тестове и в независима лаборатория, за да се проверят резултатите от Jack Links. Отново пробите доказват човешко месо.

Местните власти арестуват Арнолд по обвинение, че е използвал човешко месо за неговият деликатес, който той продавал на обществеността и дори на потресените полицаи,които го арестуват.

Шеп прави непълни самопризнания.

Оказва се,че веднъж годишно през лятото, Шеп наема нов помощник за магазина си.

„Лятото е натоварено време и трябва да използвам допълнителната помощ за няколко месеца“, каза Арнолд.

Това, което той спестява на полицията, а чак по-късно било установено от властите, че 6 от тези мъже са обявени за изчезнали в най-различни щати в Америка

Не е нужно много на властите в Бут да съберат 2 и 2 за да заключат Шеп Арнолд под арест за производство и продажба на човешкото месо.В момента властите търсят начини и се надяват да свържат изчезналите мъже чрез ДНК, извлечена от „Пастърмата на Шеп“, с известни проби от изчезналите мъже.

Източник-zona666.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook