img

Децата на Анджелина Джоли я зарязаха (Още за семейната й драма)

/
/
/
1690 Views

Анджелина Джоли изпуска децата си едно по едно, след Мадокс и Шайло я зарязва, научи trg.

Анджелина Джоли, която води ожесточена битка за децата си с Брад Пит по време на развода я застрашава тежка семейна драма. Докато двамата с Брад спорят с кого да бъдат децата им след края на развода наследниците на бившите съпрузи не искат да живеят с никой от родителите си.

Първо Мадокс, който е най-големият им осиновен син заяви, че иска да живее сам. 17-годишният младеж не желае да живее с майка си и останалите деца. Той се нагледал на много скандали в семейството и предпочита да поеме по пътя си сам.

Мадокс също не иска да учи в колеж. А да пътува по света, което е на големия удар по актрисата. Тъй като именно заради конфликта на Брад Пит с него Джоли започна процедура по разтрогване на брака си.

Снимка: graziamagazine.ru

Тези дни пък дъщеря й Шайло също прояви желание да заживее отделно от майка си. В началото когато Брад и Анджи се разделиха тийнейджърката и брат и Пакс искаха да живеят с баща си.

Снимка: graziamagazine.ru

Сега обаче 12-годишното момиче уморено от постоянните кавги иска да избяга при баба си и дядо си в Мисури. Там живеят бащата, майката на Брад Пит и неговата сестра. А Шайло винаги е обичала да е с тях. Тя е категорична, че иска да живее сред нормални хора и е настроена решително да го стори.

Източник близък до семейството разкрива, че миналата година тийнейджърката е бягала от вкъщи, предават от graziamagazine.ru.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook