img

Данни от изследване на череп на извънземно бяха огласени на семинар в Пекин (ВИДЕО)

/
/
/
960 Views

Преди броени дни изследователят на НЛО и други аномални явления Ли Дзянмин направи гръмко заявление, че се е сдобил с череп на извънземно същество, който смята да изследва. За да бъде потвърдена принадлежността му на 100% обаче, трябвало да се направят още много ДНК тестове, пише Express.

Уфологът съобщи сензационната новина по време на семинар в Пекин. Мъжът разказал пред събралите се, че е получил черепа от колекционер, който се е сдобил с уникалната находка от уличен търговец в Монголия. По това време той не осъзнавал значението на покупката, защото платил много малко за нея, освен това му изглеждала фалшива, но все пак ставала за колекцията му. Наскоро обаче осъзнал, че притежава нещо уникално и се обърнал към уфолога, за да му помогне да разбере с какво всъщност разполага.

По думите на Ли Дзянмин, черепът с диаметър 16 см. наистина е много странен. Бил кафяв на цвят. Поразителното в него била двуслойната му костна конструкция – нещо нехарактерно за черепите на земните.

Данни от изследване на череп на извънземно бяха огласени на семинар в Пекин (ВИДЕО)

Дзянмин е направил всевъзможни анализи на находката – раманова спектроскопия, използвал атомно-силов микроскоп, за да сравни черепа с тези на други пришълци (предполагаеми, разбира се), открити по различно време в различни страни. Експертът дори е написал научен труд, в който доказва, че черепът не е фалшив, но все още не е ясно на кого може да е принадлежал.

За да сложи точка на изследването си, китайският уфолог трябва да направи ДНК тест на черепа, който струва 100 000 китайски юана. Ли Дзянмин не разполага със средствата, но се надява всеки, който проявява интерес към изследването, да откликне на молбата му и да му помогне да събере нужната сума.

 

 

Не отричам и не отхвърлям дори скептичните възгледи, но призовавам всички, които искат да поспорят с мен за съществуването на извънземните, да се запасят с доказателства, че те не съществуват и че техни останки никога никой не е намирал на Земята.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook