img

Бомба: Плевнелиев даде 10 милиона на синовете си от Юлияна! (още подробности)

/
/
/
259 Views

Росен Плевнелиев дари огромно състояние от цели 10 милиона на двамата си сина от бившата съпруга Юлияна!

Слуховете, че Деси Банова е сложила ръка на многобройните имоти на Росен Плевнелиев се оказаха силно преувеличени. И май е истина, че любовта между двамата е искрена и чиста.

Това няма да се понрави на мнозина, които с радост оплюваха синоптичката и президента от началото на връзката им. Но фактите са си факти…

Проверка на вестник „България Днес“ показва, че синовете на експрезидента от бившата му жена Юлияна ще разполагат с имоти за близо 10 милиона.

Още преди развода Плевнелиев дарил всичко придобито по време на брака му с Юлияна, включително луксозната вила в Халкидики и в двете имения в Малинова долина.

Освен това таткото им подарил държавни ценни книжа, като всеки от синовете му има дивиденти на стойност 20 870 лева. Въпреки, че Деси Банова роди син на Плевнелиев, Йоан няма и половината от богатство на братята му.

Постъпката на Росен Плевнелиев е достойна за уважение, коментират близки до него и Деси източници. Припомняме, че писанията по медиите отдавна омръзнаха на новото семейство, което се кани да замине да живее в Америка.

„Деси си е за завиждане с мъж като Росен. Тя нито веднъж не е проявила недоволство заради отношението му към двамата му сина. Защото е умна жена и отлично знае, че държи ли един мъж на своите деца, ще държи и на нейните, както и на общите им“, споделят източниците.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!