img

Безпаричие пропъди от България синовете на Борис Гуджунов

/
/
/
395 Views

По-малко от 5 години след смъртта на Борис Гуджунов семейството му се разпада, научи trg.

 Безпаричието застигна и двамата синове на легендарния певец, които вече са емигранти.

Докато първородният му наследник Александър, който е от първия му брак, от доста години е във Великобритания, сега и по-малкият му син Кристиян взел решението да се откаже от музиката и да замине да търси късмета си в Дубай.

Известно е, че по-голямото от двете момчета на Гуджунов живее скромно в Англия и си вади хляба като барман. Емилия – първата съпруга на Борето, също трудно свързвала двата края и продавала билетчета в метрото. Макар да са от един и същ баща, двамата синове на певеца не поддържали връзка помежду си. Големият му наследник нямал представа, че брат му Крис от вече 7 месеца бил част от екипажа на авиокомпанията на Обединените арабски емирства.

Засега Кристиян бил доволен от заплащането и от възможностите да пътува и опознава целия свят, но продължавало да го боли, че не могъл да сбъдне мечтата си да пробие на музикалната сцена.

синовете на Борис Гуджунов

Той е завършил актьорско майсторство, въпреки че изцяло е наследил гласовите данни на баща си. Преди време се опита да изгрее на голямата сцена, явявайки се в нетолкова успешното шоу на Маги Халваджиян „Пееш или лъжеш“, но след това към него нямаше интерес и не успя да направи музикална кариера най-вече заради липсата на средства.

Приживе Борис Гуджунов вземаше унизително ниска пенсия и не можа да остави на децата си почти нищо освен скромния си апартамент в „Люлин“, където живее втората му съпруга Елжбета. Певецът от любимото на поколения българи трио „Бо Бо Бо“ до последно живя с мъката, че не може да подсигури добър живот на децата си. В едно от последните си интервюта дори направи покъртително признание: „В очите на сина си съм една плюнка!“, визирайки по-малкия си наследник Кристиян, който се ражда непланирано, когато Гуджунов е вече на 52 години.

Въпреки че приятелите на големия изпълнител след смъртта му направиха няколко благотворителни инициативи, за да подпомогнат по-малкото му дете, Крис все пак не можа да се реализира у нас.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook