img

Бербо най-после проговори за отвличането, разкри кой е виновен да се махне от националния и коя е най-голямата отрова в живота му!

/
/
/
426 Views

В автобиографията си „По моя си начин” Димитър Бербатов разкрива доста любопитни неща от живота си – на терена и извън него. В книгата той благодари на всички около себе си – родители, брат, половинка, деца, тримата най-приятели,  като засипва с похвали и още няколко души.

Един е от тях е мениджърът му Емил Данчев, наречен „втори баща” и Митко описва по много интересен начин всичките си преживявания с импресариото.

Бербо не пести големи суперлативи и за човека, който го води в ЦСКА – Христо Маринчев.

Митко най-после проговаря за опита да бъде отвлечен от „Армията” и заведен във Велбъжд (Кюстендил) в края на 90-те години. Обяснява защо се отказа от националния отбор и индиректно посочва виновника за решението си.

Доста място е отделено за най-шокиращото събитие в кариерата му – през май 2011 година той изненадващо е изваден от групата на Манчестър Юнайтед за финала в Шампионската лига с Барселона, въпреки че тогава тъкмо е станал голмайстор на английския футболен елит. Всъщност – предговорът в книгата е написан от Алекс Фъргюсън и в него световноизвестният шотландец признава, че е допуснал огромна грешка.

Бербо разкрива и други неща – пише подробно за големите и отвратителни „отровни” храни, които са му пречели не само на терена, но и да води здравословен начин на живот.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!