img

Застреляха с 6 куршума учителка, която прелъстила 17-годишен ученик

/
/
/
2497 Views

Преди половин година 32-годишната учителка от Пенсилвания Рейчъл дел Тондо бе уличена в сексуална връзка със свой ученик. Преминаващите наблизо полицаи били заинтересувани от автомобил с изключен двигател, чиито стъкла били запотени отвътре, пише Дейли Стар. Тогава никой и не помислял, че цялата история ще приключи с трагедия.

В колата се намирали Рейчъл и 17-годишен ученик. Полицията я арестувала, но после я пуснали. След като новината стигнала до ушите на директора на училището, тя била уволнена. След това я напуснал съпругът й. Рейчъл се преместила да живее с майка си.

Преди няколко дни тя влязла в магазин за сладолед, а когато излизала, неизвестен стрелял в нея шест пъти. Младата жена загинала на място.

Адвокатите, които са занимавали с разследването на връзката й с непълнолетен, били шокирани от новината за смъртта й. Те изразили съболезнования на близките й. Засега обаче причината за убийството е неизвестна. В момента полицаите разследват дали 17-годишният й любовник също е под заплаха.

Източник: blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook