img

Бабини съвети – гадаене и лечение с игла

/
/
/
999 Views

 

Свикнали сме да смятаме за необходима атрибутика на спиритичните сеанси въртящата се чинийка, пише po-krasivi.net.

Но малцина знаят, че преди това се е използвала игла, окачена на черен копринен конец. В останалото техниката е била аналогична и позволявала да се общува с безтелесните, но всезнаещи същества.

Впрочем и днес мнозина използват иглата за такъв род гадания. С нейна помощ бременните жени лесно могат да определят пола на бъдещото дете.

Окачете игла на конец от черна коприна и внимателно следете в коя посока ще започне да се върти. Ако е по часовниковата стрелка, очаквайте момче, ако е в обратна посока – момиче.

Но и самата игла, без бродерия или конец, може да се окаже доста полезна. Купена в понеделник и забодена в яката на блузата, тя ще способства животът ви да стане по-радостен и успешен. Забита около входната врата с острието нагоре, ще отнесе молбите ви на небето и ще защити дома ви от отрицателната енергия.

Заболяла ви е глава или зъб, а под ръка нямате обезболяващо? Прикрепете с помощта на пластир игла към бузата или слепоочието с острието надолу и след няколко минути болката ще утихне, а настроението ще се подобри.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook