img

Тя е на 40, девствена е и никой не иска да е с нея! Красивата спортистка изплака мъката си (Снимки):

/
/
/
725 Views

Една от най-успешните жени в световния спорт и рядко срещана красавица разказа открито за борбата, през която преминава от години.

Американската спортистка Лори Джоунс (40), известна като Лоло Джоунс, е жена, постигнала много в спорта.

Лоло Джоунс

Тя представляваше американския отбор на олимпийските игри, както на летните, така и на зимните, защото успешно се състезава в два спорта. Тя бяга на 100 метра с препятствия в Пекин през 2008 г. и в Лондон през 2012 г., а в Сочи участва в бобслея.

Що се отнася до личния й живот обаче, Лоло не се справя толкова добре. Тя не крие, че не е емоционално пълноценна, а причината вижда в това, че все още е девствена.

Лоло спортистка

Работата е там, че Лоло е християнка и възнамерява да се омъжи девствена и въпреки че има няколко опита, не успява да се задържи във връзка, тъй като отказва интимни отношения преди брака.

„Опитах с хора от различни сфери на живота и дори с колеги спортисти, но винаги завършваше с раздяла и разбитото ми сърце. „Решена съм да правя секс за първи път, когато се омъжа, но не мога да намеря правилния мъж“, казва тя.

красива спортистка

Както тя посочи, след като говори публично за проблема си, има все по-малка възможност за любов. Затова тя не крие, че говори публично за желанието си да остане девствена до брака.

„Беше голяма грешка, това ме „уби“. Просто нямах шанс, а преди имах поне малко. Винаги съм се притеснявала как да им кажа, дали да изчакам, докато ме опознаят по-добре, дали просто да им кажа веднага“, казва Лоло.

Лоло Джоунс писта

Наскоро спортистката разкри, че иска да стане майка и тъй като все още не е успяла да намери мъжа на живота си, реши да замрази яйцеклетки и да се подложи на изкуствено оплождане.

„Ще продължа да се моля на Господ да ми доведе достоен мъж. „От години се моля, много сълзи съм проляла, само Бог ще ми помогне да си намеря съпруг“, казва Лоло.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook