img

Снахата на Цеца Величкович е продавачка на месо, но никога не се оплаквала от тежката работа

/
/
/
1032 Views

Снахата на Цеца Величкович била продавачка преди да срещне сина на певицата, научи trg. Семейството на Богдана Родик има няколко магазина в различни квартали на Белград. Те продават месо в Котеж, Мириево и Борча.

Бъдещата снаха на Цеца била сред любимите продавачки на клиентите, които си пазарували често от магазините на семейство Родик. До неотдавна бъдещата съпруга на Велко Ражнатович продавала месо всеки ден от седем часа сутринта до два следобед. Но откакто е бременна снахата на Цеца излезнала в отпуск по майчинство. На семейството на Богдана в продажбите останали да помагат двете й сестри – Наташа и Бояна.

Екип на kurir.rs посетил магазините на семейство Родик и установил защо всички хора искат да си закупят месо точно оттам. „Всички искаха да си купят месо от сестрите Родик. Те винаги бяха добре облечени и гримирани. Като че работят в луксозен бутик, а не в магазин за месо на пазара. Винаги бяха любезни и усмихнати“, казва източникът, който посетил магазините на семейство Родик.

Снахата на Цеца Величкович е продавачка на месо, но никога не се оплаквала от тежката работаТам били и родителите на Богдана, които споделили, че тече тежка подготовка за сватбата на дъщеря им. „Подготвяме се за сватбата. После ще дойде и внучето. Тъй като имам три дъщери, бих искал Богдана да роди момченце, дори и да е момиченце обаче, тя ще има цялата любов на семейството“, казва бащата на бъдещата булка.

Майката на Богдана – Даниела, също била в магазина. Тя разкрива, че бъдещата снахата на Цеца е работила точно в посетения от източника магазин и никога не се е оплаквала от работата. Сега обаче тя си почива и се наслаждава на бременността си.

Семейство Родик се подготвя за сватбата на Велко и Богдана, която ще бъде след по-малко от месец – на 24-ти ноември. „Всичко ще бъде на ниво и ще изпълним всички обичаи. Зарадвах се, когато Богдана ми каза, че иска да носи сватбената рокля на Цеца. Те имат еднакво телосложение и мисля, че няма да има нужда от поправки. Цеца е прекрасна дама и мисля, че сватбата ще бъде феноменална“, споделя майката на Богдана, предават от vistina.com.mk.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook