img

Отнесох сума подигравки вкъщи, когато увих краката си с фолио. Но след час… Е, дори и лекарят ми призна, че е изумен!

/
/
/
2236 Views

Алуминиевото фолио – уникален материал. Лечението с фолио се е практикувало в древен Китай: фолиото се прилагало върху биологично активни точки, които отговарят за работата на болните органи.

Днес ще се научите как да се отървете от досадната болка в ставите, използвайки най-обикновено хранително фолио! И всичко това благодарение на отразяващия му ефект с невероятни лечебни свойства… Лечението с помощта на фолио все пак е може би най-евтиният метод – не трябва да се съмняваме в неговата ефективност!

Лечение с фолио

Подробно описание на метода на лечение с помощта на фолио дава психотерапевта Вилхелм Райх. Фолиото може да лекува настинка, ишиас, цервикална остеохондроза и дори подагра!

Фолиото, наложено върху възпаленото място, отразява отразява биотоковете в енергийния меридиан, от който те произхождат.

 Това има положителен ефект върху болния орган, свързан с меридиана, и болката изчезва.

Лечението с алуминиево фолио е фасулска работа. Просто увийте болното място с фолио – например костите на краката. Фиксирайте превръзката. Фолиото трябва да се прилага върху възпалено място с лъскавата страна!

Ако редовно чувствате болки в ставите при всяка промяна на времето, след една седмица процедури с фолио ще почувствате осезаемо облекчение.

 

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook