img

Какъв развод? Джордж Клуни води Амал на романтична вечеря в Холивуд

/
/
/
719 Views

Джордж Клуни води Амал на вечеря в Холивуд, научи ТРГ.

Джордж Клуни даде да се разбере, че не само няма проблеми с Амал, но са и по-влюбени от всякога. Двойката, която затвори вратите на личния си живот за всички журналисти след скандалите, че се развеждат, не изглежда никак нещастна.

Двамата се появиха заедно на вечеря в ресторант в западната част на Холивуд, а по-късно си тръгнаха с такси. Видимо съпрузите бяха в отлично настроение и очевидно в тон един с друг.

Джордж носеше черна риза и панталони, а Амал бе заложила на черна риза с леопардов принт. Адвокатката по човешки права изглеждаше отлично и това си личеше отдалеч.

Последните слухове гласяха, че звездната двойка има сериозни проблеми и дори са пред развод. Мълвата гласеше, че Амал има проблеми и е нещастна с Джордж. Тя дори се оплакала на приятелки в лондонски бар, че актьорът никога не е до нея и иска развод. Адвокатката дори се изнесла с двете им деца от къщата в провинцията и се преместила в хотел в Лондон.

Клюките се оказаха пълна измислица, още повече, че актьорът се отказа от кариерата си именно, за да е със семейството си. „Работата на Амал е изключително отговорна. Не мога да искам да спре да прави това, което прави. Аз от друга страна нямам проблем да се грижа за децата“, каза отдавна той.

Факт е, че Клуни приема все по-малко ангажименти, а след инцидента през лятото, когато едва не катастрофира тежко, актьорът прекарва повече време със семейството си. От своя страна Амал е сериозно заета с работата си. „Те имаха повече от три години заедно, за да се опознаят и да преценят дали искат да се оженят. И двамата правят компромиси в името на семейството си. Но са щастливи“, споделят техни приятели.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook