img

Изпитан метод от древно-китайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставите

/
/
/
1626 Views

Кое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и фолио?

Неговата изключително висока светлоотражателна способност, варираща между 95 и 97% и то в много широк спектрален диапазон! Тук няма да ви занимаваме с многобройните приложения на тези алуминиеви отражателни материали в промишлеността, а ще спрем вниманието ви на приложението им в… народната медицина!

То се базира на допускането, че не само лъчистата енергия се отразява почти напълно от алуминиевите покрития, а същото важи и за биоенергията, преминаваща през енергийните меридиани на човешкото тяло, разбра ТРГ.

Основанията за това са 2:

Първо, според древно-китайските мислители, за да е налице живот, трябва да има не само органи, но и енергия, слети в единство. Даоистите са разработили перфектна система за поддържане на енергийният баланс в отделните органи.

Второ, основният физичен закон определя директната връзка между енергията и материята! При това положение не е изненадващо твърдението, произтичащо от „народната медицина“, че обвивайки с алуминиева лента /фолио/ онези места от тялото, под които равновесието на биоенергийния поток по транслиращите меридиани е нарушен вследствие на заболявания като се започне от схващане при обикновена настинка и се стигне до ишиас, остеохондроза и дори подагра. Така ще получите локално отражение на енергийния поток и ще засилите двойно неговата циркулация!

За целта, преди да си легнете, обвивате с алуминиев лист /или фолио/ болната става притискате плътно – както при компрес – и оставате така до сутринта.

Повтаряте процедурата няколко вечери поред, докато болката не намалее чувствително или не отшуми напълно! Предпочитайте да използвате лист, а не фолио, което е с по-ниска отражателна способност, по-тънко е, и лесно се къса, съпоставено с алуминиевия лист. П

ри това внимавайте да поставите листът /фолиото/ откъм гладката му (отражателната) страна! Опитайте тази лечебна техника и няма да съжалявате!

Източник: Виж ти

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook