img

Ето кой се влюбва през месец март

/
/
/
185 Views

Пролетта вече чука на вратата, а с нея и шансът да срещнем голямата си любов, научи trg.

 Планетите обаче ще са по-благосклонни към пет зодиакални знака през предстоящия март и те ще имат повече късмет в търсенето на подходящия за тях партньор. Ето и кои са те:

Овен

Овни, вашият любовен хороскоп за март показва идеални възможности за създаване на нови контакти. Като цяло през тази година ще се чувствате изключително добре сред хора и общуването ще ви се отдава с лекота. На една от многото си срещи е съвсем възможно да се запознаете и с новата си любов, така че се подгответе за красиви емоции този месец, уважаеми Овни. Имате по-големи шансове да откриете личността, която ще запали сърцето ви сред нови хора, така че не отказвайте покани за приятни разговори и срещи. Чувствайте се свободни да бъдете себе си, а харизмата, която излъчвате тези дни, ще грабне погледите на не един и двама представители на отсрещния пол.

Телец

Месец, изпълнен с чувственост и красива романтика, очаква и представителите на зодия Телец. Планетите създават множество възможности за формиране на стабилни отношения на любовния фронт в следващите дни и седмици. Самотните Телци ще имат шанса да срещнат своя нов партньор по време на пътуване, независимо дали то е по работа или е организирано за удоволствие. Вслушвайте се в сърцето ви, защото то най-добре знае кое ще е добро за вас. Марс и Венера ще помагат и за хармонията в отношенията на вече обвързаните телци. Животът с партньора ви ще бъде пълен с блаженство и наслада през целия месец.

Рак

Звездите са на ваша страна през предстоящия март, Раци, особено ако все още мечтаете огънят на истинската любов да разпали и вашето сърце. Самотните представители на знака ще имат много добри възможности за формиране на романтични съюзи. Тези дни планетите Марс, Плутон и Юпитер ще се съберат, за да помогнат на Рака да срещне правилния партньор. От вас, мили Раци, обаче зависи дали ще се възползвате от шансовете, които съдбата ви подава. Помислете внимателно как да действате, преди да се втурнете към новата страст.

Скорпион

Добри шансове за любовна афера със силен заряд, която може да прерасне в нещо много силно, очаква и Скорпионите този март. Самотните сред вас търсят физическа и емоционална близост в партньорите си и съвсем скоро те ще имат шанса да открият своя човек, който ще ги дари точно с тези чувства. Любопитното е, че според планетите той е съвсем близо до вас, уважаеми Скорпиони, така че само отворете очите и сърцето си и се огледайте. Възможностите за изпепеляваща любов са пред вас.

Риби

Добри дни в любовен аспект се задават и за романтичните Риби. Необвързаните представители на знака ще имат много романтични възможности този месец. Може изведнъж да се влюбите или връзката ви, която сте започнали съвсем скоро, да премине на съвсем друго ниво. Имате големи шансове да срещнете любовта и по време на срещи с приятели или друг тип социални събития. Съветът на астролозите е да сте смели и да показвате чувствата си, защото прекалената стеснителност ще е излишна, ако искате да намерите своя човек, пише aktualno.com.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook