img

Откакто се доверих на този метод, зъбите ми са здрави, а за кариеси забравих!

/
/
/
1552 Views

Сигурно сте чували, че едно от най-разпространените заболявания на човечеството  са досадните кариеси, като данните сочат, че близо 2/3 от населението има този проблем.

Когато забележем кариес по зъбите, веднага отиваме при зъболекаря, който своевременно ни поставя пломба. Освен, че процесът е доста неприятен, пломбите имат и рискове за здравето, като някои от тях могат да съдържат олово или да отделят естроген.

Истината е, че има начин да стимулираме натуралното заздравяване на зъбите, без да прибягваме до стоматолог, една натурална и изключително лесна рецепта от световната алтернативна медицина за премахване на кариеси.

Човешкото тяло по природа е създадено да се самолекува при всякакви болести, но за жалост модерният човек се затлачва с лекарства и химикали, които забавят и дори изцяло потискат тези свойства на организма.

Може да ви се стори невероятно, но най-близки по състав на зъбите ни са черупките от яйца. Редица изследвания сочат, че черупките могат значително да подобрят здравината на зъбите и да стимулират натуралното запълване на кариесите.

КАК СТАВА

Не е необходимо да забърквате някаква сложна формула. Изисква се единствено да се консумират черупките от яйцата.

Можете да ги смелите фино в кафемелачка и да ги добавите в сутрешното смути или фреш. Можете да добавите стритите черупки и към всяко друго ястие, което консумирате през деня. Важното тук е да поемате богатите на калций и 27 други минерала яйчени черупки. Всички тези вещества ще подсилят зъбите ви и в много случаи могат да възстановят целостта  им, елиминирайки неприятните кариеси.

източник: gvozdei.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook