img

Цвети от Hell’s Kitchen си избра кавалер за бала-И не е кой да е!

/
/
/
1106 Views

Има ли кавалер на бала Цвети от Hell’s Kitchen​? На този въпрос отговори лично красивата врачанка пред местния „Конкурент“.

„Всичко е готово. Балът ми ще е на 20 май. При мен ще дойдат участниците от предаването и се надявам да стане голям купон. Всичко е наред. Имам рокля, чанта, обувки…“, сподели любимката на публиката.

„Брат ми Йоан ще ми бъде кавалер. Той е най-доброто момче, което познавам. Той ще е до мен“ и потвърди, че ще има звездна агитка от Hell’s Kitchen. „Не само те. Ще дойде и Шеф Светла. Задават се щастливи дни“, сподели още врачанката.

Тя призова да се помогне в акцията за купуване на инвалидна количка на малкия й  съгражданин Лукас.

„Идеята да му помагаме е на Вики от Hell’s Kitchen. Той има кампания да помага на децата в нужда. Всички приехме идеята му. Най-важното е, че това ще е само началото. Скоро ще ни видите и в помощ на други деца в нужда“, обясни Цвети и обяви как може да се помогне на Лукас.

„Събитието е на 22 май. В София, в турския ресторант, където работи Соня. Ще присъства Шеф Ангелов. Цялата продукция „На кафе“. Ще има музиканти и повечето участници от телевизионното ни предаване ще бъдат там.

Аз лично няма да мога да присъствам, защото точно тогава имам матура. Но ще преведа пари. Банковата сметка я има в моя фейсбук и инстаграм. Всички участници в Hell’s Kitchen също я популяризират. Който иска, е добре дошъл да помогне. Никой не знае кога и той ще има нужда от подкрепа. Призовавам ги да бъдат с Лукас сега, защото той има нужда от тях“.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook