img

Това е последната любов на Лили Иванова! Певицата гасне с разбито сърце! Зарязал я е заради… (СНИМКА)

/
/
/
1061 Views

Млад и мургав мъж успя да разбие сърцето на Лили Иванова и да се превърне в последната й засега любов, узна HotArena.

Естрадната примадона още ближе рани от трагичния край на отношенията си с китариста Бисер Иванов. От 3 години той не е част от екипа й, след като реши да не бъде поредния мъж-статист в живота на Вечната Амбър. Решението му да сложи край на особените им отношения със сигурност е и спирачка за кариерата му, която до този момент върви повече от блестящо, пише „Уикенд“.

Талантливият Бисер Иванов е сочен за един от най-добрите български китаристи за последните години. Къдрокосият мачо е с горещ испански темперамент, което поражда и слуховете, че има циганска кръв във вените си – нещо, което той категорично отрича.

 

Бисер попада напълно случайно в екипа на Лили Иванова. Води го цигуларя Васко Василев, с когото се познават от концерти в чужбина. Лили сформира екип за големия си спектакъл в зала „Арена Армеец” през 2013 г. цяла година по-рано и й трябва „най-добрия китарист”. Преди голямото шоу иска да направят няколко участия из страната, за да се увери в качествата на трупата си.

Лили бързо хлътва по Бисер – нещо, което не остава тайна за никого от екипа й. Няма и месец след като се е запознала с него, певицата решава да направи скъп подарък на музиканта – взима му китара за 18 000 евро, специално поръчана от музикалния магазин „Фактор”.

Естрадната икона е лудо влюбена в китариста си. Малка подробност е, че той си има официална приятелка, в която е много влюбен – певицата Нора Караиванова – нещо, което не крие. Тя е значително по-млада от Лили, на има-няма 30.

Източник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook