img

ТАРО прогноза: вашето минало, настояще и бъдеще! Кога ще се изпълни желанието ви?

/
/
/
386 Views

Тези карти Таро отговарят на въпроси за вашето минало, настояще и бъдеще. Когато избирате една от трите аркани, помислете върху въпроса, на който бихте искали да получите отговор, или проблема, с който се сблъсквате.

Докато четете тълкуванията на всяка карта, помислете как те се отнасят до въпроса, който задавате, или до сегашната ситуация.

Картите Таро прогнозират за ситуацията чрез визията на вашето подсъзнание. И човек винаги избира сам: дали да следвате този път или не!

1-ва карта (минало): тази карта отразява вашата ситуация – защо сте на мястото, където се намирате. Тя символизира личността или връзката в живота ви, която е повлияла на въпроса ви.

2-ра карта (настояще): тази карта представлява актуален проблем, често като пряк резултат от минало положение. Обърнете специално внимание на тази карта, тъй като тя може да ви покаже неща, които преди това сте пропуснали.

3-та карта (бъдеще): последната карта в този сценарий съдържа препоръки за преодоляване на проблема ви. Тя може да предостави възможности, които не сте обмислили, или ресурси и хора, за които не сте се сетили.

След като изберете и прочетете тълкуването на картите, върнете се към първоначалния въпрос. И помислете как получената информация резонира с него и какъв импулс за действия може да даде.
Сега изберете една от трите карти:

1 вариант

Карта на миналото – арканата Крал пентакли казва, че в близкото минало, съдбата ви е направила приятна изненада. Това може да е добра оферта или са създадени благоприятни условия за решаване на вашите проблеми или изпълнение на вашите желания. Но вие сте мислел твърде дълго, премервал сте, вместо да действате.

Карта на настоящето – арканата Тройка жезли. Състоянието, в което сте днес, е следствие от вашата нерешителност. Това обаче е малка почивка преди решителния скок напред. Трябва да потърсите алтернативен подход към текущата ситуация в живота ви. Опитите да действате, както сте свикнали или да правите нещо, което не води до резултати, вече не си струва. Трябва да се намери друг начин. И той ще е посочен в следващата карта:

Карта на бъдещето – арканата Рицар чаши. Преди вас е проблем или въпрос, който на пръв поглед изглежда сложен. Всъщност трябва да надмогнете себе си и да действате за изпълнението на вашите желания. Не забравяйте, че под подвижен камък вода не тече. Ако искате нещо да се случи, тогава не трябва да чакате. Тази аркана посочва нови възможности пред човек, който има желания и силни емоции, но се страхува да не бъде наранен. За това преборете страховете си.

2 вариант

Карта на миналото – арканата Пет жезъла. В близкото минало имате ситуация, която предизвика гняв и агресия във вас, въпреки факта, че тези емоции в ежедневието са необичайни за вас. Най-вероятно сте в трудна житейска ситуация и не само по собствена вина. И се опитахте да я разрешите със сила. В този случай се има предвид не само външната сила, но и вътрешната – опит за натиск върху някого.

Карта на настоящето – арканата Справедливост. Сега вие събирате плодовете на това, че не сте в състояние да се справите с емоциите си, да вземете правилното решение. Но ако сте били честни, справедливостта ще надделее. И нека всичко не върви толкова бързо, колкото бихме искали, но този въпрос ще бъде решен във ваша полза. Затова можете спокойно да решите проблема си. Не влизайте в кавги, вярвайте на Вселенската справедливост. Това ще ви доведе до желания резултат.

Карта на бъдещето – арканата Четворка меча. След всичко, през което сте преминали, трябва да свършите много вътрешна работа. Трябва да помислите защо ми беше дадена тази ситуация, какво заключение трябва да направя лично за себе си. И обърнете внимание на здравето. Прекомерната емоционалност може да доведе до срив в тялото. Трябва да се отървете от всичко външно и да бъдете малко себе си. Доверете се на вътрешния си глас, той ще ви каже къде да отидете по-нататък.

3 вариант

Карта на миналото – арканата Двойка мечове. Картата казва, че трябва да действате в ситуация на изненада. Обстоятелствата в живота бяха такива, че плановете непрекъснато се сриваха, вие бяхте подведени и предадени. И трябваше да действате, дори когато не ви хареса. От това непрекъснато възникват допълнителни притеснения и неприятности. Искали сте да хвърлите бремето на отговорност на някой друг.

Карта на настоящето – арканата Страшният съд. Казва, че сега сте в раздвоено състояние. Вие сте вдъхновени от някаква идея, но се страхувате да я свършите. В живота ви някакъв период е свършил, от една страна е добре, че всичко е назад, но в същото време все още сте под впечатлението за това, което се е случило с вас и непрекъснато превъртате миналите събития в главата ви.

Карта на бъдещето – арканата Деветка жезли. Тя потвърждава, че завършва определен период от живота ви. Ще получите награда за работата си, както морално, така и материално. Има преход към нов, по-успешен период от живота. Но не трябва да оставяте нещата да вървят по пътя си. Ще е необходимо да продължите да работите, да растете духовно, за да постигнете по-високи цели. Необходимост от преценка на възможните рискове и да защитите постигнатото. Забавяне на темпото, за да поправите каквото е необходимо.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook