img

Счупи тъпомера! Зорница от „Игри на волята“ с култови изказвания преди финала:

/
/
/
344 Views

Неведнъж Зорница от “ Игри на волята “ бе определяна като дразнеща, не на последно място заради не особено интелигентните си изказвания, подплатени със солидни дози самочувствие.

Сега като последния отпаднал от Арената на риалитито Зори отново изненада с прозорливост – тя сподели, че сама си била фаворит за голямата награда, но сега като отпаднала на второ място бил Филип.

Тя каза още пред Vbox, че може да победи всички жени в предаването и да е големият финалист, но за съжаление не си изиграла добре социалната игра.

Зорница смята,още че не е била подценявана от останалите играчи.

„Даже напротив – всеки един вижда, че съм добра на арената и могат да оценят моите качества“. Относно хейта, който се излива в социалните мрежи, Зори каза, че не й пречи и не се засяга, дори понякога отговаряла, защото й било кеф.

След предаването живота й си продължил по същия начин.

„Мисля, че успях да намеря истински приятели. В лицето на Александра Фейгин, бих казала на Елица, Мирослава, чувствам близък и Валери. С повечето участници съм си приятел и сме в добри отношения. Мирела също ми е близка“.

Малко преди това пък Зори „счупи тъпомера“ според останалите участници в риалитито. На въпроса за кого ще гласува преди финалната битка, тя отговори:

„Аз ще гласувам срещу Мира, защото тя има семейство – мъж и деца, а аз нямам и тепърва трябва да се доказвам. Искам чрез финала на шоуто да го направя, да покажа какво мога“, заяви Зорница и буквално втрещи останалите от отбора на Непобедимите. Именно това й изказване обаче й изигра брутална хватка.

Мира не й върна жеста и гласува за Виктория, а след нея Алекса даде двата си капитански гласа за Зорница и директно я изпрати на двубой със самия него.

Въпреки невинаги остроумните си думи обаче, Зори си остава една от най-силните жени в предаването изобщо.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook