img

Майката на Сашко: „Не го искам изобщо!“

/
/
/
1522 Views

Майката на изчезналия Сашко от Перник не го е искала, разбра ТРГ.

Радостина Цветанова напуснала семейството си още през 2019 година и оттогава не се е връщала в България. Това казаха от МВР след проверка в масивите на пристигащи и заминаващи от страната, уточнява „Телеграф“.

Въпреки че 12-годишното момченце с аутизъм сякаш бе потънало вдън земя от петък до момента, майката не е пристигнала у нас, за да се поинтересува какво се случва. В канала Zello, който използват доброволците, които търсят Сашко, десетки познати на Александър Цветанов разказаха, че той правел опити да си върне жената, но удрял на камък. Той бе потърсен за коментар по темата, но отказа.

МВР

„С бащата на Сашко се водят непрекъснати разговори и беседи, всеки ден. Той идва, полицията го търси, с оглед на това, че той най-добре познава детето и разполага с информация, която да послужи за издирването“, зави говорителят на ОДМВР-Перник Венцислав Алексов. По думите му всеки ден на терен Сашко е търсен от повече от 300 полицаи. Доброволците също коментираха, че са около този брой, което показва, че 600 човека обръщат света, за да намерят детенцето.

Сигналите

„В първите дни на изчезването получавахме по много сигнали. В момента те са по 40-50 на ден. Има и такива включително от гадателки. Искам да ви кажа, че всеки един се проверява, без значение кой е подателят“, допълни Алексов.

Бащата на Сашко продължи и вчера да качва снимки и постове в профила си във Фейсбук, които после изтриваше. Даде и локация да се търси в кв. „Люлин“ в София. Сподели няколко картини на Сашко, под които веднага започнаха да пишат доброволци.

За щастие на цяла България, Сашко бе открит жив и в момента се води разследване, което да разкрие истината за изчезването му. Версиите са няколко и се работи по всички възможни. Очаквайте още подробности в ТРГ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook