img

Майката на Сашко най-после проговори и има странна версия

/
/
/
482 Views

През цялото време майката е била в контакт за издирването на детето, скоро ще се върне в България, за да се види с Александър. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес говорителят на Окръжна прокуратура – Перник Албена Стоилова заяви, че майката на Сашко, който бе намерен в събота, ще бъде разпитана щом се прибере в от Великобритания в България.

„Радвам се, че Александър е жив и здрав.

Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре“, каза Радостина Цветанова.

Скоро тя ще се върне в България, за да се види с детето си, не са срещали от около две години. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят.

„До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Допълниха, когато се прибера, да се свържа с органите на реда“, разказа майката на Александър.

„Предполагам, че ако беше отвлечен, нещата щяха да са свързани и с обявената награда. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми обяснение е, че това е някакво чудо, защото Сашко е издръжлив“, каза майката на Сашко.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко. Тя каза още, че вече е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде открито, но все пак не е била изгубила надежда и комуникацията с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Радостина Цветанова уточни, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на бившия ѝ съпруг.

Тя допълни, че бащата на Сашко чака детето им да бъде преместено в нормално отделение. „Доколкото знам Александър го е разпознал и го е прегърнал. Допълнителна информация за състоянието му нямам“, казва майката, която не е виждала детето си от две години.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook