img

Майка и дъщеря взривиха мрежата със своите снимки!

/
/
/
2171 Views

Шведският модел Анна Нистром привлича като магнит, тя млада, секси, обича да спортува и това определено си личи.

Има повече от 2.5 милиона последователи в Instаgrаm, но това надали би учудило някой след като веднъж е видял как изглежда пищната блондинка. Освен, че обича да си прави селфита, тя често споделя снимки и с майка си… и тук идва предизвикателството за нейните фенове.

Ако не следиш от близо изявите на моделката, определено ще се нуждаеш от сериозно вглеждане, за да разбереш коя е майката и коя дъщерята на тези снимки.

Анна не пропуска тренировка и не се бои от тежестите в залата, а по-всичко личи, че е имала добър пример за подражание в лицето на майка си.

Вижте галерията на Анна и майка ѝ

Шведският модел Анна Нистром привлича като магнит, тя млада, секси, обича да спортува и това определено си личи. Майка и дъщеряИма повече от 2.5 милиона последователи в Instаgrаm, но това надали би учудило някой след като веднъж е видял как изглежда пищната блондинка. Освен, че обича да си прави селфита тя често споделя снимки и с майка си… и тук идва предизвикателството за нейните фенове. Секси шведкиАко не следиш от близо изявите на моделката определено ще се нуждаеш от сериозно вглеждане, за да разбереш коя е майката и коя дъщерята на тези снимки. Но когато спортът и здравословното хранене са начин на живот подобен външен вид не е изненадващ. ЕФЕКТИВЕН способ за отслабване! След ядене трябва да направите... С това ще научиш език. Мария от София научи английски докато спеше. Как да увеличаване мъжката сила!? Гледай, как да повдигна гърдите си без хирургическа намеса! Майка и дъщеря снимкиАнна не пропуска тренировка и не се бои от тежестите в залата, а по-всичко личи, че е имала добър пример за подражание в лицето на майка си.

 

Секси шведки

Майка и дъщеря

Коя е майката

Анна Нистрьом

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook