img

Компира се изгаври с Графа и напусна обиден „Гласът на България“

/
/
/
998 Views

Александър Маринов се пробва да се завърне в света на шоубизнеса, но не успя. Певецът с прякора Компира отпадна на кросбитките в „Гласът на България“.

Компира стана известен с дуетна песен със Софи Маринова през 90-те години, но после потъна в забвение и едва сега напомни за себе си, след като се включи в риалити формата за музика на БТВ.

Тази вечер зрителите чуха как Компира изпълнява „Давам всичко за теб“ на Графа. Коментарите за изпълнението му обаче са предимно негативни. Хората пред малкия екран считат, че той направо се е изгаврил с хубавата песен на Владимир Ампов.

Истината е, че тоновете, които не можеше да ги вземе във високия регистър, Компира ги избиваше на чалга звучене, за да заличи собствената си некадърност. Иван Лечев му намекна нещо подобно със забележката, че е трябвало да довърши високия тон в края на песента.

Зрителите в залата избраха младата Десислава да продължи, а Сашо се раздели с шоуто.

Той напусна сцената видимо обиден и бе сред малкото отпаднали, които не се усмихнаха даже от любезно лицемерие. Зад сцената благодари само на Галена, която направо го добута дотук, тъй като още от кастингите на тъмно само тя повярва в него.

Всъщност обаче Галена познава Компира от дете и тук няма как да не се забележи поредната шуробаджанащина в нашата страна.

Сашо Маринов много искаше да спечели „Гласът на България“, за да грабне 50 000 лв. и да възобнови музикалната си кариера. От 20 години той пее по кръчми и кораби, но не убеди никого, че заслужава нещо повече.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook