img

Какво да НЕ обличате в новогодишната нощ, за да не ядосате Водния Тигър – ще ви отмъсти жестоко!

/
/
/
548 Views

Предстоят най-чаканите празници – Коледа и Нова година. И съвсем естествено правим планове къде и с кого да ги прекараме, и не на последно място – какво да облечем във важната нощ.

Предстои обаче годината на Водния Тигър.

Това животно е много придирчиво и лесно можете да го ядосате. Затова е нужно да се съобразявате много какво подарявате и какво носите върху себе си през идните празнични дни.

Какво да не носим за Нова година – 2022?

Ако искате да привлечете късмет и просперитет още с настъпването на новата година, трябва внимателно да подберете цветовете на вашия тоалет. В никакъв случай не е препоръчително да носите дрехи, обувки или аксесоари в червен цвят. Така рискувате да раздразните хищника и нещата да ви тръгнат наопаки.

червена рокля

Оранжевите тоалети също не са за предпочитане. Според астролозите всички нюанси на оранжевото биват асоциирани с огън от тигровото око и животното ще се изплаши.

Розовите и зелени цветове, които са прекалено ярки, също не е добре да присъстват като част от тоалета ви за предстоящите празници.

Не бива да залагате и на тоалети, които са в животински принт. Голяма грешка бихте направили, макар да смятате, че това ще зарадва тигъра.

Не се окичвайте с много бижута. Заложете на нещо семпло, но стилно. Забравете за огромните гривни, покриващи китките ви или онези тежки колиета, които са основен акцент на тоалета.

жена с много бижута

Астролозите ви съветват да заложите на стилни облекла, които по никакъв начин не са крещящи. Най-добре да се спрете на по-топли и пастелни цветове, вместо това да се нахвърляте на ярки нюанси, забелязващи се от километри разстояние.

Внимателно избирайте облеклото си за Нова година, ако не искате да ядосате Тигъра и да го принудите да ви отмъсти!

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook