img

Бащата на Сашко: Прегръщам сина си и се прекланям пред хората, които го търсеха

/
/
/
313 Views

Tази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми приятели, които бяха до мен през цялото време, пред всички хора, които денонощно търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха“

Това написа във Фейсбук Александър Цветанов, баща на 12-годишното дете, което изчезна на 11 ноември и беше намерено в събота.

„Поклон пред упоритостта на директора и заместник-директора на полицията в гр. Перник – Г-н Млеканов и Г-н Николов, които заявиха, че никога няма да се откажат. Поклон пред Кмета на гр. Перник Г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни начини.

А за хората с криле Веселин и Милко – делтапланеристите, които го намериха – благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е велик!“, пише бащата.

По-рано с друг пост той съобщи, че детето се чувства добре и благодари на всички.

12-годишният Александър от Перник беше намерен в събота, след повече от седмица издирване. Детето изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо. В мащабната акция по издирването му се включиха служители на МВР, планински спасители и над 9000 доброволци.

Момчето беше открито от двама доброволци – Милко Михалков и Веселин Георгиев, от местен клуб по делта- и парапланеризъм.

Сашко е настанен в болница „Пирогов“. Той е в стабилно състояние, каза служебният министър на здравеопазването Асен Меджидиев, който беше в болницата и се срещна с бащата и детето, припомня БТА.

Източник: Днес

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook