img

Бърз и точен тест за жени: Изберете рокля на булката и разберете дали ви очаква развод

/
/
/
424 Views

Ако се омъжвах, определено щях да избера най-простата сватбена рокля за себе си. Но моята приятелка мечтае да има луксозна пухкава рокля с дълъг шлейф. Наскоро попаднах на психологически тест, който обяснява защо момичетата са склонни да избират това или онова облекло на булката.

Всеки индивидуален избор подчертава определени черти в характера на жената. Как работи е обяснено по-нататък в статията.

Стилът на избраната рокля може да разкаже много за характера на булката. Нека си представим, че точно сега трябва да изберете облекло, в което ще отидете по пътеката. Изберете една от предложените опции, дори ако вече сте женени. Защо не мечтаете?

Резултати от психологически тест

Бърз и точен тест за жениПървата рокля, като правило, се избира от много скромни и чувствени момичета . Комфортът и хармонията в отношенията са важни за вас. Вие не преследвате богатство и висок статус. „Със сладък рай и в колиба“ са думи, които накратко описват отношението ви към мъжа. Вие сте отлична домакиня, грижовна майка и любяща съпруга.

За вас е важно бракът да е силен. И вие ще направите всичко, за да стане така. Чувството на ревност и недоверие са ви чужди. Всяка кавга се опитвате да приключите възможно най-бързо. Вашето семейство и приятели се чувстват сигурни до вас. Но човек, който не може да оцени всичките ви най-добри качества, може да започне да ги използва. Бъди внимателен.

Втората рокля подхожда на страстни и авантюристични натури . Определено не сте от онези, които могат да седят мирно. Следователно нормалният и измерен семеен живот не е за вас. От една връзка винаги очаквате интересни приключения. И ако вашият годеник разбира това, никой няма да скучае във вашия брак.
Третата рокля е създадена за онези дами, които си знаят цената и определено не са готови за ролята на домакиня. Такива жени изграждат кариера и постигат значителни висоти във всеки бизнес, независимо какво предприемат. И те изискват същото от своя любим.

Третата рокля. Ако сте харесали тази рокля, най-вероятно сте доста взискателни и понякога категорични. Очаквате решителност от мъж, имате нужда от неговото внимание. Този, с когото сте съгласни да слезете по пътеката, трябва да отговаря на вашето ниво.

Четвъртата рокля е избрана от крехки и елегантни момичета, за които бракът винаги е бил мечта за цял живот. Ако това е вашата история, тогава вероятно искате всичко да е перфектно през цялото време. Изчислявате всичко предварително до най-малкия детайл.

В брака се стремите към същото. Да сте на една вълна с любимия човек е най-важното нещо във вашата връзка. В името на половинката си сте готови на всичко. Но вие очаквате същото от него.

Петата рокля е подходяща за свободолюбиви жени , които не са готови да дадат всичко от себе си на брака. Дори в началните етапи на връзката такава дама със сигурност ще каже как вижда бъдещето си. И ако нейната представа за живота не е съгласна с това, което мъжът мисли за това, най-вероятно няма да успеят.
Шестата рокля е избрана от мечтателните момичета , които като деца са искали да се омъжат за принца. Тържествена церемония, десетки гости и фойерверки в края на вечерта е идеалната сватба за такава булка.

Шеста рокля. Това е тип жени, които не обичат да експериментират и избират класическия вариант на семейството. Те лесно могат да пожертват кариерата си, за да станат домакини. Това са идеалните домакини и най-милите майки.

Кажете ни в коментарите по какви критерии избирате булчинска рокля? Ако вече сте женен, споделете снимка от вашата сватба. Нека се възхищаваме на красотата си!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook