img

2-годишно дете втрещи света, описа предишния си живот

/
/
/
354 Views

Майката на 2-годишния Люк от Охайо, САЩ, твърди, че детето ѝ е разказвало за миналия си живот, и това я плашело, съобщава Fox 2 Now.

Според Ерика Руелман момчето в един момент започнало да се държи много странно – започнало да се тревожи за безопасността на къщата и по-късно започнало да нарича всички играчки Пам, въпреки че не познавали жени с това име.

„Попитах го коя е Пам. Той се обърна към мен и каза: „Е, това бях аз“. Попитах какво означава това. Той отговори: „Преди бях аз, но умрях, качих се на небето и видях Бог, а след това Бог ме бутна обратно долу. Когато се събудих, вече бях бебе и ти ме нарече Люк“, разказва Ерика.

Майката твърди, че е много смутена, тъй като в семейството никога не са говорили за Бог и не са обсъждали темите за живота и смъртта. Тогава тя уж решила да попита как е умряла Пам, на което получила отговор, че жената е починала в пожар.

В същото време детето направило жест с ръка, обяснявайки, че Пам е скочила от покрива. Ерика продължила да разпитва сина си за подробности и разбрала, че всичко се е случило в голям град, където има влакове. Така решила, че става въпрос за Чикаго. Люк се съгласил с нейните предположения. Ерика решила да намери информация за пожарите в Чикаго.

Така научава, че през март 1993 г. сградата на хотел „Пакстън“ е била обхваната от огромен пожар и повечето гости били заключени на горните етажи. Този ден загинали 19 души, включително 30-годишната Памела Робинсън. Бягайки от огъня, тя скочила от покрива.

Когато пред 2-годишния Люк били поставени много снимки на непознати, сред които и снимка на Пам, се случило поредното чудо. Момчето посочило снимката на починалата жена и казало, че помни кога е направена.

Ерика започнала да разпитва за роднините на Пам и се свързала с дъщеря ѝ. След разговора установила прилики между починалата жена и своя син. „Научих, че Пам е била голям фен на американския певец Стиви Уондър. Люк наистина харесва тази музика“, казва Ерика.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook