img

Звезда от „Откраднат живот” на косъм от фатален инцидент

/
/
/
629 Views

Новият сезон на хитовия медицински сериал „Откраднат живот” се очаква съвсем скоро, а актьорският му състав е все така звезден и красив.

За една от безспорните любимки на феновете – актрисата Диана Димитрова, разплитането на сложните ситуации в личен план тепърва предстои. Оказва се обаче, че и в личния си свят красавицата е имала трудни моменти, включително и такива, които имат фатален привкус.

Когато била ученичка Диана Димитрова преживяла неприятен инцидент с планер, за който със сигурност ще си спомня цял живот.

„Като ученичка едва не умрях след инцидент на пленер на езерото „Сребърна”, споделя актрисата, която в онзи момент се е готвила активна за кандидат-студентските изпити в Художествената академия.

„Предстоеше ми трети кръг, на който трябваше да съм най-концентрирана. Отидох в Академията, нахапана – ненахапана, няма никакво значение, с подутата ръка, рисувах до 2-3 след обяд. Цялата бях омазана с боя върху раничките. Другите деца ме гледаха опулени. След края, приятелите ми дойдоха и ме заведоха в „Пирогов”. Е, изпитите ми бяха по-важни от всичко друго… Наистина ме приеха първа по успех, но за мен това нямаше значение, важното беше да съм там…”.

Подобно на всеки друг човек, и Диана Димитрова крие своите страхове, въпреки че на екран изглежда борбена и непреодолима.

Подобно и на д-р Огнянова, която пресъздава блестящо в „Откраднат живот“, и тя много често се бори със самата себе си.

Звезда от „Откраднат живот” на косъм от фатален инцидент

„Опитва да се боря със своите демони и ангели. Чувствам се като човек, който си дава право да се преоткрива всеки момент и като човек, който вече има смелостта да го прави.”

Неотдавна звездата сподели, че в миналото е била жертва и на психическо, и на физическо насилие. Преди години е била пребита от свой приятел, когото напуснала веднага след посегателството. Сега има човек до себе си, но предпочита да не разкрива самоличността му.

Звезда от „Откраднат живот” на косъм от фатален инцидент

Екранната д-р Огнянова признава още, че „актьорската професия е коварна и трябва да имаш много силен характер, за да успееш”.

„Благодарение на упоритостта си успях да убедя хора с позиции да ми дадат шанс. А в името на голямата роля бих правила всякакви експерименти със себе си, бих се опустошила”.

Източник: show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook