img

Звезда ли? Вижте с какъв шишак мачка чаршафите за пари Габриела от Ергенът (Уникални снимки)

/
/
/
7444 Views

Силиконката с потресаваща визия още във визитката си на шоуто заяви, че е меркантилна и за нея е важно мъжът до нея да е достатъчно богат, за да угажда на прищявките й. Което трябвало да бъде и основно изискване за всяка жена, която уважава себе си.

Очевидно обаче по отношение на това как трябва да изглежда въпросният богат господин, Габи няма чак такива високи изисквания. Дори бихме казали, че по-скоро изобщо не я бърка каква е визията му, стига портфейлът му да е дебел.

От TRG.BG попаднахме на уникално фото на участничката в риалити формата, на което тя е на поредната си екзотична екскурзия. И позира с човека, който е платил за нея. Въпросният господин е млад, няма спор. Но като габарити е повече от огромен.

Габриела от ЕргенътТова, разбира се, не смущава Габриела, която се е подпряла доволно на добре оформеното му шкембе, докато държи екзотичния си коктейл.

Фотото е качено от силиконката в стори е Инстаграм, така че не може да става и на въпрос да се съмняваме, че точно тя е на снимката. А и тези гигантски джуки, видими от повече от километър, няма как да бъдат объркани.

Клюки за Габриела от ЕргенътСпоред запознати Габи от години е свикнала да си проправя път в живота именно чрез креватна гимнастика. Още преди години тя си е уредила приз в конкурс след като омачкала чаршафите с организатора му. Но за това ще ви разкажем в друга тема.

Източник: Клюки.нет

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook