img

Зрителите недоволни от победата на Веселка от „Фермата 8“ – съгласни ли сте?

/
/
/
341 Views

Доста разнородни мнения предизвика спечеленото първо място във „Фермата“ от Веселка. За втори път майката на три деца грабна голямата награда в предаването.

Зрителският вот наклони везните в нейна полза и тя изпревари само с две точки Чавдар, който водеше убедително до този момент.

Хиляди поздравления се изсипаха за победителката, която за втори път успя да очарова зрителите.

Напълно заслужава победата Веси.Да е жива и здрава.Да продължават да и се случват прекрасни неща.

Честито на Веси! Достойно момиче! Скромна, работлива, умна и чистосърдечна. Честито, Веси! ?

Напълно заслужено! Тя беше истински човек и фермер през цялото време! Честито, Веси!

Далеч не всички бяха съгласни с тази победа. Много са на мнение, че трябваше да спечели някой, който досега не е взимал наградата и видяха нагласена от предаването победа.

Леле каква изненада ,многострадалната Геновева спечели Фермата, от вашето по нагласено предаване не съм виждала,само не разбрах какъв беше тоя цирк със стари и нови надежди във Фермата ,като си знаехте накрая как ще си нагласите положението.

НАГЛАСЕН ФИНАЛ ?

Чочо беше по достоен за наградата но се радвам че Камелия и Иван завършиха последни И Веселка заслужава наградата не чак толкова !

Сто дни на емоции, много работа, битки и моменти на оцеляване приключиха. „Фермата“ залепяше не малко зрители пред екрана, които преживяваха заедно с участниците техните емоции и не стояха безучастни. Много мнения се изказаха, къде провокирани от Радо, който докара не малко гладуване на фермерите, къде отношенията най-вече между двата отбора.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook