img

Зрители изригнаха срещу „Ергенът“: Кифлоч до дупка! Ужасно нахални и самонадеяни

/
/
/
2734 Views

Новият риалити формат на bTV „Ергенът“ разпали истински словесни страсти още с първите си епизоди. Вече е факт и първата дама, която отпада от надпреварата за завоюването на сърцето на Виктор Стоянов – Екатерина.

Отпадането на брюнетката провокира любопитни тиради в социалните мрежи, където по традиция се заформя свирепо коментарно студио след видяното на малкия екран.

И докато за Екатерина можеха да се прочетат и положителни реакции на страницата на формата, за останалите претендентки за сърцето на чаровния ерген се изливат безумни слова.

„Кифлоч до дупка, вкарани за сеира. По-скромните се броят на пръстите на едната ми ръка“, гласи един от многото цветисти коментари. А в друг директно се казва: „Викторе, да отидеш да ти леят куршум“.

„Голяма скука. Жени, които ще показват простотия и агресия. Иначе роклите са красиви. Жените не се бият за мъж. Мъжете се бият за жена. Ние трябва да сме нежни и красиви, а те да ни ухажват. Жената е красота, нежност, доброта, а мъжът -сила. Ужасно шоу.“, коментира зрителка във фейсбук групата на предаването.

Друго мнение гласи: „Имах големи очаквания, но уви! Този момък е като всички останали, само че с костюм и избелени зъби…. Кара една дама да се чуства специална и в следващия момент се целува с друга в храстите… Интересно разбиране за любов“.

„Съдейки по участничките в Ергенът, предаването трябва да се казва „Горкио човек“, шегува се и друг зрител

show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook