img

Зловещи кадри: Ето как подреди вдовицата на любовника си наша сънародничка в Англия

/
/
/
764 Views

Записи от охранителни камери показват момента, в който бившата любовница на Майкъл Уинър си тръгва от къщата на вдовицата му, след като я пребила и ограбила бижута и предмети на изкуството, научи ТРГ.

Личният треньор Гергана Георгиева решила, че вдовицата на г-н Уинър, Джералдин е получила несправедливо наследството му, на което тя имала право, така че нахлула в неговия апартамент в Найтсбридж и го ограбила, чу съдът.

48-годишната Георгиева имала тригодишна връзка със световноизвестния режисьор Уинър, преди той да се ожени за настоящата си съпруга през 2011 г., но българката набедила 81-годишната си съперничка за „зла вещица“.

Ето как подреди вдовицата на любовника си

След като Георгиева нахлула в апартамента на г-жа Уинър през 2015 г., за да вземе това, което тя наричала „обезщетение“, г-жа Уинър отишла в предаването „Криминален часовник“ на Би Би Си, за да разкаже за своя ужас.

Програмата излъчва кадри за видеонаблюдение, на които се вижда Георгиева – прикрита в тъмна перука и голяма широкопола шапка – как влиза и излиза от имота, където тя чакала г-жа Уинър да изхвърли боклука, за да нахлуе.

Г-жа Уинър разказа в шоуто за трайното въздействие, което инцидентът е оказал върху нея.

Ето как подреди вдовицата на любовника си

Тя казва: „Събуждам се посред нощ и се ужасявам, че някой отново ще ме удари по главата. Сега имам нужда някой постоянно да е в съседната стая… Майкъл щеше да се обърне в гроба си.“

Георгиева призна за грабежа, но се провежда съдебно заседание, за да се прецени доколко тя е виновна в причиняването на наранявания на г-жа Уинър.

Ето как подреди вдовицата на любовника си

Съдът изслуша завърналата се любовница, която планирала грабежа в продължение на две години, която описа г-жа Уинър, тогава 77-годишна, като „зла вещица“, която убила режисьора със своите „вуду кукли“ и „ограбила“ дължимото й наследство от 100 000 паунда.

Г-жа Уинър казва, че била със завързани очи, ръцете и краката й са били завързани с кабел и тя е била пребита по главата с желязна щанга и чайник от Георгиева, която избягала с бижута, предмети на изкуството и пари в размер до 300 000 паунда.

Личната треньорка, 48-годишната българка, признала по-късно грабежа, но твърди, че „случайно“ е ударила пенсионерката с чайник и метален стълб, след като е отишла да се разправя с нея защо е била отрязана от завещанието на режисьора.

Ето как подреди вдовицата на любовника си

Малко след смъртта на г-н Уинър през 2013 г. от рак, Георгиева се свърза с вестници, твърдейки, че е била самотна майка, живееща от социални помощи, когато известният режисьор и критик на ресторанти я отвел в света на холивудския блясък.

Използвайки псевдонима Джорджина Христова, тя твърди, че се е срещала с звезди, включително Мадона, Майкъл Кейн, Силвестър Сталоун, Шърли Беси и Саймън Коуел, които дори й станал близък приятел.

Българо-британската гражданка заяви, че Род Стюарт се срещнал с нея по време на събитие и казал на Уинър: „Трябва да се държиш за нея“. Но той се оженил за Джералдин през 2011 г.

Все още не е известно каква ще е евентуалната присъда за българката. Изслушването продължава.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook