img

Жорж Башур купува швейцарски палат за Емилия

/
/
/
512 Views
loading...

Емилия вече крои планове за тузарски палат

Много скоро съпругът на Емилия ще се сдобие с още един привлекателен имот. Милионерът планира покупката на къща на брега на Женевското езеро. Той е в процес на преговори с продавача.

Според мълвата преди дни Башур и Емилия се завърнали от Швейцария. Повод за пътуването им до там бил огледът на имота. Певицата е очарована от луксозната къща и вече има планове за новото й обзавеждане. Къщата е собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски. Имотът остана на любовницата му Бойка Стоянова.

Въпреки, че той остави нотариално заверено завещание, според което по-голяма част от богатството му остава за Бойка, законната му съпруга Ели Гюлева дълги години беше в съдебна битка с нея. Тя успя да си върне част от имотите. Но през 2017 година почина, покосена от тежко онкологично заболяване. След смъртта й част от имотите на Мутафчийски бяха присъдени на сестра му.

Къщата на брега на Женевското езеро в момента е собственост на Бойка. Цените на имоти от този тип започват от 5 милиона евро, коментират брокери.

Към бъдещия швейцарски палат на Жорж Башур и Емилия интерес е проявила и родна банкерка. Но тя се отказала от покупката на имота, след като разбрала, че над него тегне проклятие, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук
Жорж Башур купува швейцарски палат за Емилия
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!