img

„Живея така от 5 години и не мисля да се отказвам“ – откровената изповед на една преуспяла държанка!

/
/
/
875 Views

Обществото ни отхвърля онова, което излиза извън рамките на общоприетото. Но може би понякога просто не сме достатъчно широко скроени, за да го осмислим и приемем?

Вие от коя категория сте? Прочетете следната изповед на една съвременна държанка, която Ви представяме от TRG и преценете себе си:

25-годишната лондончанка Саймън Тун открито заявява, че призванието й е да бъде държанка . Тя се среща само с богати преуспели мъже, които й дават пари за охолен живот , скъпи маркови дрехи, посещение на екзотични курорти и др.

На снимката вляво тя е на 20. Така изглеждала, когато срещнала първия си богат спонсор , който бил много по-възрастен от нея. Снимката вдясно е правена след 5 години. През това време „гледаната“ жена записва в актива си шестима мъже, подходящи да ѝ бъдат баща, които един след друг й осигуряват луксозен живот, възможност да не работи и да купува нови обувки и чанти всеки ден.

поддържана жена

Благодарение на спонсорите тя има часовник Rolex, чанти Chanel, кола на Range Rover за 25 000 паунда и нови гърди, за които са били нужни две пластични операции.

Според Саймън, за да поддържа начина си на живот – апартамент в Лондон, абонамент във фитнес клуб, почивки в тузарски курорти, дизайнерски дрехи и обувки – тя има нужда от най-малко 4000 паунда на месец. С други думи, има нужда от грижовен спонсор.

жена в леглото

Как минава нейният ден? 

Жената става, по собствено признание, не преди обяд, тъй като „не обича сутрините“. Отива в залата и тренира там два или три часа. След това в солариума, за масаж или маникюр. След 4-5 часа следва обяд с приятели.

блондинка

А основният ѝ живот започва вечерта – ресторанти, бляскави партита, забавления.

„Миналата седмица ходих в Дубай с „татенцето” и беше прекрасно. Той просто каза: „Ето ти 8000 паунда, да се забавляваш, да напазаруваш.“

Между другото, родителите на момичето не са много против нейния начин на живот. Поне, тя твърди, че я подкрепят по всякакъв начин и дори стават приятели с един от нейните бивши спонсори. – „Казват ми, че ако ми харесва, то няма проблем“.

държанка

Саймън казва, че общественото положение и богатството не са единственото нещо, което я привлича в по-възрастните мъже. Огромна роля играе тяхната харизма, самочувствие и чар. Всичко това заедно прави тези мъже неустоими.

жена на мост

Как смятате? Одобрявате ли този начин на живот?

Източник: bgnow

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!